Polițist: „L-am batut pana s-a pisat sange pe el, direct in spital a ajuns!”. Milițianul loveste cu o cruzime animalica un tanar care coborase din tramvai (VIDEO)

Ofiter al Politiei Capitalei: „I-am tras una in gura si direct cu capu’ de asflat a dat!”

Inregistrarea video a ajuns pe adresa CEDO: „Ofiter al Politiei Capitalei, loveste cu o cruzime animalica un tanar care coborase din tramvai! Asa arata democratia in Romania, stat capturat de mafia serviciilor secrete – oameni lasati in balti de sange pe strada!” Politia Romana te bate! Te mutileza pe viata!

Buligan, angajat al Politiei Romane: „L-am batut pana s-a pisat sange pe el, direct in spital a ajuns!”.

Vezi si: Polițiștii se vaită că n-au bani dar sunt acum dotați cu 600 de mașini BMW de ultimă generație (33.200 euro/bucata)

Citiți și:  O femeie de serviciu din România a bătut politiștii, judecătorii și procurorii la CEDO. Ce umilință a trăit femeia

Vezi si: Politia, violenta grupare de interlopi aflati in slujba statului mafiot: „Ce tun am tras!”. Ii vezi in centrul Bucurestiului cum urla si pisa ochii: „Politistii sunt saraci! Politistii nu au bani!” …dar cumpără 600 de BMW-uri

Vezi si: Un polițist încearcă să se ”afirme” sărind un gard mobil și căzând cu tot cu el! (VIDEO)

autor: veghepatriei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.