Polițist în vârstă de 26 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu. Mesaj de adio tulburator

Un polițist, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea Liceului din Fierbinți Târg, Ialomița. Înainte de a recurge la acest gest extrem tânărul a lăsat un mesaj tulburător pe reţelele sociale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, sesizarea la 112 a fost făcută noaptea trecută, în jurul orei 1.00.

Apelul anunța faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță, dar din păcate în urma cercetărilor tânărul a fost declarat decedat.

Bărbatul era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, însă de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia.

Potrivit presei locale, surse neoficiale spun că tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să facă un astfel de gest.

Mai mult, în ultima sa postare de acum 21 de ore, tânărul poliţist spune: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”

„Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare”, a mai precizat IPJ Ialomița, citat de obiectiv.net.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *