“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

Poliţist de la Investigaţii Criminale surprins la petrecere cu un şef interlop – APROPIERI si SARUT pe gura

233

În imaginile filmate de un amator se poate vedea cum poliţistul Daniel Călin, de la Biroul de Investigaţii Criminale Tecuci, se ţine de după umeri minute în şir şi se sărută pe gură cu un anume Silviu Bejan, zis „Cap de plumb”, un individ din lumea interlopă din oraşul Tecuci.

Caz controversat în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, acolo unde mai mulţi poliţişti au participat la o petrecere organizată de un coleg de-al lor – Daniel Călin, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din localitate – la care au fost invitate şi o serie de persoane din lumea interlopă.

Petrecerea a avut loc în aprilie 2017 la restaurantul „Ocaua lui Cuza”, aflat la ieşirea din Tecuci, pe drumul european E581 (care merge spre Bârlad şi apoi către Vaslui şi Iaşi) şi a fost plătită de poliţistul Daniel Călin, care a fost amfitrion (se pare că era vorba de ziua de naştere a fiului său). Printre invitaţi s-au numărat numeroşi şefi din poliţie, printre care comisarul Fănel Oprea (şeful Poliţiei Tecuci), comisarul Adrian Antohe (adjunctul lui Oprea), comisarul Mircea Rusu (şeful Biroului Investigaţii Criminale), Horaţiu Motoc (şeful Serviciului Arme şi Muniţii), Marinel Moscu, Marius Trotuş, Gică Niţu şi alţii.

Probabil că petrecerea ar fi rămas în anonimat dacă unul dintre participanţi nu ar fi filmat cu telefonul mobil o parte din ceea ce s-a întâmplat în interiorul restaurantului, imaginile devenind ulterior publice, prilej cu care publicul a putut vedea câteva scene în măsură să provoce controverse. Astfel, poliţistul Daniel Călin, cunoscut şi sub porecla de „Dan Buric”, se ţine de după umeri, minute în şir, cu un anume Silviu Bejan (cunoscut în Tecuci sub pseudonimul „Cap de plumb”), alături de care cântă mai multe manele.

Ba chiar, la un moment dat, cei doi se pupă cu foc, din imagini rezultând că, printre numerosele dovezi de afecţiune, poliţistul şi „Cap de plumb” se sărută, este drept, fugar, pe gură.

Trebuie spus că Daniel Călin a devenit poliţist de ordine publică prin recrutare din surse externe (adică nu a absolvit în prealabil o şcoală de Poliţie, fiind trimis ulterior la cursuri de scurtă durată), după care a devenit şoferul fostului comandant al Poliţiei Tecuci, comisarul Florin Balcan. După ce funcţia de şofer al comandantului a fost desfiinţată (a existat un ordin al Ministerului de Interne în acest sens), Călin a fost transferat la Biroul de Investigaţii Criminale Tecuci, ca lucrător operativ (adică are în lucru dosare de cercetare penală), birou care este condus în prezent de comisarul Mircea Rusu (cunoscut şi ca „poliţistul fotomodel”, datorită numeroaselor parade de modă şi reclame la care a participat).

În ultimii doi ani, Daniel Călin a fost reclamat către superiorii săi de mai multe persoane din Tecuci, care au semnalat faptul că acesta îşi îndeplineşte în mod defectuos atribuţiunile de serviciu. Un exemplu este cel al firmei Podtec SRL, care a formulat reclamaţii (rămase fără efect, cel puţin deocamdată) cu privire al modul în care poliţistul a clasat, cu „autor necunoscut”, plângerea sa privind o spargere, omul legii refuzând să includă printre probe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în care se vedeau clar feţele făptuitorilor.

Celălalt protagonist al întâmplării de la restaurantul „Ocaua lui Cuza”, Silviu Bejan, este un personaj cunoscut în Tecuci prin traiul opulent şi limuzinele de ultimă generaţie cu care se afişează, deşi, oficial, nu deţine niciun fel de venituri fiscalizate în România. Cunoscuţii ştiu despre el că ar avea „afaceri în străinătate”, în mai toate ţările din spaţiu UE. Bejan este suspectat că ar desfăşura activităţi infracţionale, în acest sens fiind în lucru, pe numele lui şi a unor complici, două dosare penale.

Ziarul „Adevărul” a pus materialul video la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, care, cu semnătura comisarului şef Daniel Miron, adjunctul inspectorului şef Cornel Mototolea, ne-a răspuns prompt că „a fost sesizat Biroul Control Intern în vederea efectuării verificării cu privire la comportamentul poliţistului”. (SURSA)

VEZI SI: CIRC dupa distractie! Mai multi tigani au REFUZAT sa PLATEASCA nota la un restaurant dupa botez – Iata ce i-au facut patronului „M-am baricadat!”

VEZI SI: Un INTERLOP AMENINTA CU BATAIA UN POLITIST IN CIVIL pe holul cinematografului din Suceava dupa un conflict mai vechi – VIDEO

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.