Poliţist de frontieră, mort în condiţii violente. Bărbatul de 43 de ani, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un poliţist de frontieră în vârstă de 43 de ani, din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort luni, 23 noiembrie, la locuinţa părinţilor săi.

Bărbatul locuia în acelaşi imobil cu părinţii şi a fost găsit în stare de inconştienţă în pat, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului. Alături de el se afla un flex în stare de funcţiune. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Bărbatul nu era căsătorit şi era cunoscut ca fiind o persoană liniştită. Îşi desfăşura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. Vestea morţii sale i-a bulversat pe colegi.

În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *