Poliţist BATUT MAR de un etnic recidivist beat, pe o stradă din București: „Gata! Băi! Culcat!” (Video)

Scene violente, azi noapte, în București, după ce polițiști din cadrul Secției 26 au fost solicitați să intervină pe o stradă din sectorul 4, pentru că un tigan puscarias face scandal în zonă.

Agenții s-au apropiat de individ să-l liniștească și, într-o clipă de neatenție, unul dintre ei a fost lovit în plină figură și pus la pământ.

Imediat, agresorul a fost imobilizat de colegii polițistului.

Incidentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost făcută publică pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor”, este mesajul transmis de polițiști pe rețeaua de socializare.

Pe numele bărbatului agresiv a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi ultraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.