Polițist BĂTUT în plină stradă, în timp ce încerca aplanarea unui conflict intre tigani – ‘Mascații’ au intervenit în FORȚĂ

Un polițist a fost lovit în orașul Calafat din Dolj, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multi tigani. Scandalul a fost aplanat după ce în zonă au fost chemați luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Potrivit Poliției Dolj, polițiștii din orașul Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani că un alt bărbat, împreună cu fiii și nepoții săi i-au spart geamurile de la două mașini. Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, au mers la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor, scrie Mediafax.

Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mână de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.

Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la Poliție.

A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar acum se fac cercetări pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.