Poliţist BATUT de o femeie, care i-a spart ochelarii, jandarm BATUT de iubitul ei, la Iaşi

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, a fost atacată şi bătută de o femeie şi iubitul său, în timp ce oamenii legii încercau să aplaneze un conflict. T

ânăra l-ar fi lovit în plină figură pe poliţist, căruia i-a spart ochelarii, iar jandarmul a fost luat la pumni de iubitul agresoarei.

Mai mult, cererea de arestare preventivă a celor doi a fost respinsă de magistraţi, agresorii fiind cercetaţi în libertate.

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist a fost atacată în timp ce era în misiune. O tânără l-a lovit pe polițist și i-a distrus ochelarii de vedere, iar iubitul ei l-a snopit în bătaie pe jandarm, informează bzi.ro.

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Patrula ajunsese la o sesizare primită prin 112, de la o tânără, care cerea ajutor după o ceartă cu iubita fratelui ei.

Agenţii au ajuns în zona unde izbucnise scandalul, iar poliţisul o legitima pe femeia care ceruse ajutor, când şi-a făcut apariţia femeia care fusese reclamată, însoţită de iubitul ei.

Cei doi au tăbărât pe poliţist şi jandarm cu pumnii şi picioarele. Aceştia au cerut întâriri, iar o a doua patrulă venită a reuşit să-i imobilizeze pe cei doi bătăuşi.

Reţinuţi pentru 24 de ore şi acuzaţi de ultraj, cererea de arestare preventivă pentru cei doi a fost respinsă, fiind cercetaţi sub control judiciar.

Vezi: BUZAU: DOI POLITISTI CARE AU FACUT POLITIA DE RAS! VIDEO IREAL

Citiți și:  Polițist BĂTUT de un interlop sub privirile colegilor care nu au intervenit - VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.