Poliţist BATUT de o femeie, care i-a spart ochelarii, jandarm BATUT de iubitul ei, la Iaşi

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist, a fost atacată şi bătută de o femeie şi iubitul său, în timp ce oamenii legii încercau să aplaneze un conflict. T

ânăra l-ar fi lovit în plină figură pe poliţist, căruia i-a spart ochelarii, iar jandarmul a fost luat la pumni de iubitul agresoarei.

Mai mult, cererea de arestare preventivă a celor doi a fost respinsă de magistraţi, agresorii fiind cercetaţi în libertate.

O patrulă formată dintr-un jandarm și un polițist a fost atacată în timp ce era în misiune. O tânără l-a lovit pe polițist și i-a distrus ochelarii de vedere, iar iubitul ei l-a snopit în bătaie pe jandarm, informează bzi.ro.

Citiți și:  VIDEO - Scandal și bătaie între tigani în curtea Catedralei Mitropolitane Iaşi

Patrula ajunsese la o sesizare primită prin 112, de la o tânără, care cerea ajutor după o ceartă cu iubita fratelui ei.

Agenţii au ajuns în zona unde izbucnise scandalul, iar poliţisul o legitima pe femeia care ceruse ajutor, când şi-a făcut apariţia femeia care fusese reclamată, însoţită de iubitul ei.

Cei doi au tăbărât pe poliţist şi jandarm cu pumnii şi picioarele. Aceştia au cerut întâriri, iar o a doua patrulă venită a reuşit să-i imobilizeze pe cei doi bătăuşi.

Reţinuţi pentru 24 de ore şi acuzaţi de ultraj, cererea de arestare preventivă pentru cei doi a fost respinsă, fiind cercetaţi sub control judiciar.

Vezi: BUZAU: DOI POLITISTI CARE AU FACUT POLITIA DE RAS! VIDEO IREAL

Citiți și:  Polițist și soția sa, bătuți de tigani în plină stradă, în județul Prahova. Motivul este halucinant

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile