POLITICIENII SE PLANG de condițiile din pușcării, BOLNAVII MOR pe capete în spitale mizerabile

arest-ridzi1-600x448

De când Monica Iacob Ridzi este în pușcărie, opinia publică s-a împărțit în două: unii care-i plâng de milă și alții care spun că este o prefăcătorie toată povestea cu fabricarea dosarului, motiv pentru care nu ar avea de ce să se lamenteze.

Deocamdată, chestiunea dosarului este neelucidată, însă văicăreala televizată produsă din cauza condițiilor din penitenciar pe care fostul ministru ar trebui să le suporte este nejustificată dacă privim problema în ansamblul ei și facem conexiunile cu realitățile economice și sociale din țara noastră.

Jurnalistul Neculai Constantin Munteanu publică pe pagina sa de Facebook pozele din celula unde a stat închisă Ridzi, fotografii care, de altfel, au făcut înconjurul presei. Până aici nimic deosebit. Dar poate că mulți nu s-au gândit că în România spitalele arată mai rău ca pușcăriile. Aici se produce declicul. Și ca să vă dați seama în ce țară trăim, vă aratăm pozele prin comparație.

Dacă imediat după ce doamna Udrea s-a plâns în Parlament că în Arestul Capitalei este un wc turcesc, cu șobolani în cameră, cu frig pe la ferestre, fără apă caldă etc…Poliția a început imediat modernizările și au trecut la mobilat celulele și montatul de perdeluțe, ce-ar fi ca și spitalele românești să înceapă să fie văruite și să se stârpească gândacii de sub paturi (sau poate chiar de prin paturi) înainte ca politicienii să ajungă și pe acolo și să se plângă de condițiile nasoale. Dar pe astea nu le vede nimeni, de vreme ce foarte mulți ajung să se trateze în Austria, Turcia și alte țări mult mai atente cu bolnavii.

Iată dovada!

AREST MONICA IACOB RIDZI

a1 a2 a3

CAMERĂ DINTR-UN SPITAL ROMÂNESC

ca1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

9 comentarii

 1. Ei sunt constienti ca nu vor ajunge in spitalele din Romania-ati auzit in ultimi 25 de ani ca un politician a fost in spital romanesc.La ce imbarligatura fara culoare politica,sex,nationalitate s-a promovat pentru jefuirea Romaniei-au gandit ca nu vor ajunge nici macar in arest preventiv.

 2. rosa gheorghe

  Mai era una Placinta. Poate o s-o vedem ingenunchind la troita stropita barbateste de fiul sau. La cate boli are Ritzi e posibil sa-i mai gaseasca si cancer la prostata si sa scape de cantonament..

 3. Vai saraci puscariasi… hai sa le dam si un telefon mobil, si tv (care oricum il au), si de ce nu si un laptop cu internet sa socializeze pe facebook si asa mai departe… politicienilor bag cv in gura voastra ca toti ajungeti la parnaie

 4. Hoţii ordinari păgubesc câţiva oameni, iar dacă sunt prinşi, nu au posibilitatea să se plangă public de condiţiile din inchisoare. Politicienii prin poziţia lor nenorocesc însă cel puţin o ţară întreagă, dacă nu chiar mai multe. Deşi mulţi dintre ei ar putea fi condamnaţi pentru genocid, când sunt totuşi prinşi, ei primesc însă cel mult pedepse blânde… Culmea este că au după aceia neruşinarea să se plângă de condiţiile socotite de ei dure din inchisoare. Toţi fără nici o excepţie, se îmbolnăvesc dintr-o dată de boli care chipurile nu pot fi tratate decât în libertate, uitând că ei au lipsit poporul de posibilitatea de a-şi trata sănătatea decent, datorită politicii lor aberante faţă de sănătate, ce a culminat cu închiderea spitalelor şi diminuarea numărului personalului medical sub limitele minime de funcţionare. Mai mult, politicienilor penali după ce au fost condamnaţi, li se permite să-ţi ţipe revolta şi în public, deşi sunt mulţi oameni sărmani care datorită politicienilor au condiţii de trai mult mai grele în stare de libertate, nu au posibilitatea de a se plânge. Din partea mea i-aş închide pe viaţă pe cei ce au intrat în politică cu gândul numai şi numai la bunăstarea lor personală obţinuiă prin orice mijloace. De ce se plâng acum? Nu i-a obligat nimeni să intre în politică!!! Nu se scălămbaiau ei ca toţi dracii şi ne făceau bezele ca să-i alegem, promiţându-ne marea cu sarea?! Dacă n-au reuşit să facă ce-au promis, mă rog… treacă de la noi alegataorii, dar şi-au băgat mâinile până la coate, sau chiar au intrat cu totul în banii de la stat, obţinuţi din impozitele plătite de noi cu mare efort şi asta nu mai poate fi iertat!!!

 5. Nu este de comentat . E de rau, sa lasam puscariile si sa ne intoarcem la spitalele noastre care sunt in suferinta . Pagini intregi de comentarii n ar suplini lipsurile existente azi in spitalele romanesti .

 6. Virgil Stangu

  Acolo trebuie sa stea sa-si ispaseasca pedeapsa!!Cand a furat nu s-a gandit la asta?

 7. Nu inteleg de ce se plang atata de conditile din inchisoare,eu vad ca arata foarte bine .Ca nici o camera din spital nu arata altfel.De baie nici nu mai vorbim,dusul este un furtun care de multe ori e rupt si el si nu mai functioneaza,daca te dezbraci nu ai unde sa-ti agati hainele ca nu sunt cuiere,iar daca ai vrea putina intimitate trebuie sa-ti duci un cersaf de acasa ca sa-l pui in loc de usa,si mai trebuie si lenjerie de pat ca altfel dormi in asternuturile bolnavului care tocmai a fost externat.s-au mai ai o solutie dai infirmierei 5 ron si iti aduce un cersaf gaurit si daca mai vrei si o patura mai dai 5ron.De wc.as prefera sa fie turcesc ca poate ar fi mai bine dar nu e si de multe ori te abti si nu te duci decat atunci cand se face curatenie.Asa ca trebuiau sa se gandeasca unde o sa ajunga si sa fie corecti ca eu vad ca din munca cinstita nu se imbogateste nimeni.

 8. fier forjat iasi

  Hotel de cinci stele ce mai vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *