Politia, violenta grupare de interlopi cu uniforme albastra, A RAPIT SI TORTURAT UN OM! Specimenele acestea bolnave psihic sunt „oamenii legii” din Romania!

Trei polițiști au fost reținuți după ce ar fi devenit complicii unor interlopi care au bătut cu bâta, aruncat în Dunăre și apoi la tomberon un bărbat de 55 de ani din orașul Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Iată ce spune bărbatul.

Puiu Holic, un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă, îi acuză pe cei trei polițiști că l-ar fi sechestrat și bătut cu bestialitate, rupându-i un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

„M-a strigat, mi-a dat un pumn, m-a băgat în portbagaj, dar nu a putut să-l închidă că am dat din picioare.

Mi-a dat cu un par până mi-a rupt piciorul, a închis portbagajul şi au plecat”, spune bărbatul.

Agresorii ar fi plecat cu mașina apoi, fără ca Puiu Holic să știe unde este dus. Victima spune că a reușit să sune la 112 atunci când era în portbagaj, dar fără să poată da detalii despre locul în care este dus.

„Din portbagaj am sunat la 112. Am ajuns la pescari, pumni, picioare, m-au aruncat în apă, iar pumni, picioare, iar în apă şi m-au lăsat la piaţa de animale”, mai povestește Puiu Holic.

Dosar penal pentru trei poliţişti complici la tentativa de omor
Magistrații din Caraş-Severin au decis ca unul din poliţiştii din Moldova să primească mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceilalți se află acum sub control judiciar.

Vorbim de un dosar în care s-au făcut anchete de aproape 10 luni de la momentul în care bărbatul de 55 de ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce l-au sechestrat interlopii.

Poliţiştii DNA şi procurorii DIICOT au efectuat opt percheziții în acest dosar. Astfel au reuşit să destructureze un grup organizat despre care anchetatorii spun că ar fi efectuat tentativă de omor calificat, sechestrare, abuz în serviciu şi fals.

Printre aceşti opt suspecți se află şi cei trei poliţişti despre care anchetatorii susţin că au dovezi clare că aceștia ar fi încercat să mușamalizeze acest dosar, mai ales că ei au fost cei care au întocmit documentele în momentul în care victima a sunat la 112.

via Veghe Patriei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *