ALERTA Poliția și Jandarmeria ies pe străzi! Vor fi CONTROALE la sânge

Se anunță controale intense în municipiul București! Iată tot ce trebuie să știe bucureștenii în legătură cu noile controale.

Controalele în municipiul București se vor intensifica, a anunțat prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, precizând că vor fi prezente filtre permanente de verificare.

Se intensifică verificările în București
Miercuri, 20 octombrie, într-o ședință cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei, prefectul Alexandra Georgiana Vacaru a dispus intensificarea controalelor în municipiul București cu scopul asigurării respectării regulilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus.

Personalul din cadrul Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei se va suplimenta în contextul demarării mai multor controale ce vor viza, în principiu, activități desfășurate după ora 20.00. Verificările autorităților vor debuta din seara zilei de 20 octombrie 2021 și vor dura cel puțin patru săptămâni.

Echipe mixte vor verifica activitățile desfășurate pe timpul nopții
Preşedintele Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), prefectul municipiului Bucureşti, a aprobat introducerea în spaţiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliţia Capitalei, Poliţia Locală Bucureşti şi Jandarmerie). Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineaţa).

De asemenea, începând de miercuri, „verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi subprefecţi”, potrivit anunțului Prefecturii București.

Anunțul instituției publice vine în contextul în care situația epidemiologică din țară se înrăutățește. Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, 20 octombrie, la Palatul Cotroceni, responsabilii în gestionarea pandemiei de coronavirus, mai mulți membri ai Guvernului, la o zi după ce România a înregistrat un număr sumbru de decese cauzate de coronavirus. Șeful statului a anunțat impunerea unor noi măsuri restrictive pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *