POLIȚIA RELIGIOASĂ SAUDITĂ A DESTRUCTURAT O REȚEA DE TRAFICANȚI DE CARNE DE PORC: 319 ARESTĂRI, 27 DE TONE DE CARNE DE „SCROF” CONFISCATĂ

319 ARESTĂRI, 27 DE TONE DE CARNE DE „SCROF” CONFISCATĂ.

Sute de ofițeri de poliție au fost mobilizați în această dimineață în Arabia Saudită pentru o operațiune masivă împotriva unei rețele mari de contrabandă cu carne de porc, arestând 319 suspecți și confiscând peste 30 de tone de carne de porc.

Peste 400 de ofițeri ai poliției saudite și ai Comitetului pentru promovarea virtuții și prevenirea viciilor au acționat simultan pentru a lovi ceea ce ei descriu drept „cea mai mare organizație criminală din țară”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ministrului de interne, Abdulaziz bin Salam, 319 din cei 327 suspecți vizați de operațiune au fost arestați și au fost confiscate peste 30,8 tone de carne de porc.

„Operațiunea a fost un succes. Am arestat majoritatea suspecților, am confiscat 27 de tone de slănină și 3 tone de cotlet de porc. Am oprit această carne păcătoasă să spurce sufletele saudiților. ”

Dl bin Salam spune că sunt de așteptat mai multe arestări în următoarele câteva săptămâni, deoarece regatul este „extrem de hotărât să pună capăt contrabandei cu carne de porc”.

„Carnea de porc este rea. Corupția sufletului unui om cu carne de porc este mai rea decât tăierea capului. Trebuie să punem capăt acestui comerț anti-islamic chiar acum, înainte ca acesta să ne corupă populația ”.

Purtătorul de cuvânt al ministrului de interne, Abdulaziz bin Salam, spune că poliția regatului este dedicată să pună capăt definitiv contrabandei cu carne de porc „ cu orice preț”.

Mâncarea, deținerea sau vânzarea porcilor vii sau a oricărui produs din carne de porc este strict interzisă în Arabia Saudită, ducând la sentințe de la 2 la 25 de ani de închisoare, precum și la pedepse corporale precum biciuirea.

Mai mult, cei 1.200 de saudiți sunt arestați în fiecare an sub acuzații legate de carne de porc și 17% din populația penitenciară a țării este închisă pentru că a mâncat sau a vândut carne de porc.

Acest articol este un pamflet.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu