POLIȚIA LOCALĂ BUZAU AGRESIVĂ CU JURNALIȘTII

politia-locala-buzau1

Săptămâna trecută, chiar vis-à-vis de Primăria orașului, a avut loc un scandal în care protagoniștii au fost locatarii blocurilor din strada Unirii, nr. 283, o gașcă de tineri emo, Poliția Locală Buzău și o echipă a ziarului Atac de Buzău.

Tot scandalul a pornit de la o sesizare a unei locatare, care era deranjată de zgomotul făcut de gașca de copii emo, Poliția Locală deplasându-se la fața locului să medieze conflictul, aceștia nefăcând față la îmbrâncelile și injuriile celor două tabere.

Întâmplarea face că scandalul a izbucnit chiar sub fereastra redacției ziarului Atac de Buzău, iar un coleg fotograf s-a deplasat să vadă despre ce este vorba.

Polițiștii comunitari, în loc să aplaneze conflictul iscat, au avut grijă să bruscheze fotograful, lovindu-i aparatul foto, fără nicio explicație.

Patrula iritată de prezența presei, a uitat complet pentru ce a fost chemată și a folosit apelative de genul: “Bă, cine ești tu să ne fotografiezi?; “Bă, ești șmecher?” etc. Ba mai mult, excesul de zel a polițiștilor a mers atât de departe, încât bietul coleg era să fie urcat în dubă și ciomăgit bine.

În apărarea fotografului Atac de Buzău au sărit locatarii și mai mulți martori oculari, spunându-le polițiștilor că nu îi poate cenzura meseria, mai cu seamă că acesta era într-un loc public. Nu știm exact la ce folosește Poliția Locală Buzău, atâta timp cât mulți dintre angajați nu fac față la situația din teren. Încă o bilă neagră pentru Poliția Locală Buzău, iar toate acestea, pe banii contribuabililor.

Rușine!!!

Sursa: Ziarul Atac Buzau

politia-locala-buzau2

politia-locala-buzau3

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

 1. Amenintari, injuraturi cam asta e tot ce ne vine in minte cand spunem " POLITIA LOCALA BUZAU". In general "domnii " acestia au inceput sa se creada mult prea importanti. Cand e vorba ca politia sa rezolve ceva….dureaza saptamani intregi…daca nu luni bune. Dupa ce ca nu isi asuma responsabilitatile, nu merita destul de multi dintre ei respectul pentru ca nu fac nimic bun pentru noi, oamenii de rand, au ajuns mai nou sa ceara socoteala si atunci cand "le suflam in iaurt".

 2. Nu sunt din BUZAU, dar tov. de la politia localanu prea au nici o traba in nici un oras din tara.II platesc primariile numai ca sa faca prostii sii platesc din banii contribuabililor

 3. Agresorul 'local' – e asta din poza?!
  Pai asta a venit de prin cine stie ce sat (de la coada vacii), si face pe sefu!
  Mecla lui spune: " ce ba?! Ce nu va convine? Sunt copii! Unde sa se joace?! Si eu fac galagie de fel…, si eu ascult manele TARE (ca-mi plac!); VOI – ce cautati aici, in propozitie?! ha?!
  Cine e asta care vrea sa ma fotografieze?! Cum isi permite sa faca asta? Las'ca-l pun eu cu botu'pe labe si ii distrug si scula!"
  Eu am constatat demult cum se vor aplanate astfel de conflicte 'din fasa', fara reclamatii, fara presa (in general) SI – FARA RECLAMATII! Probabil li se cer statistici, si nu vor sa apara reclamatii, sesizari…

 4. cea mai mare mizerie politia comunitara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *