Poliţia face dreptate cu parul! Un taximetrist a fost bătut crunt de cinci poliţişti

bataie

Un taximetrist aduce acuzatii la adresa unui poliţist de la rutieră. Tânărul din Bucuresti susţine că a fost bătut cu bestialitate de omul legii şi alţi patru colegi de-ai săi pentru că nu s-a legitimat. De cealaltă parte, reprezentaţii Brigăzii rutiere spun că bărbatul nu a fost bătut ci doar amendat.

Taximetristul a declarat că totul a pornit după ce a refuzat să se legitimeze.

“Şi-a chemat colegii de vizavi, în număr de patru. M-au smuls cu forţa din maşină, m-au flancat. Patru mă ţineau şi unul îmi dădea cu pumnii în spate”, a precizat taximetristul Tudorache George.

După ce ar fi fost bătut cu bestialitate, tânărul de 31 de ani spune că a chemat imediat ambulanţa.

Citiți și:  Austria: Polițiștii s-au dat de partea poporului și cer guvernului să anuleze vaccinarea obligatorie

“Am spus că nu vreau să meargă cu mine că dacă merge cu mine eu cobor, că o să mă ia la bataie (…)

A băgat capul în ambulanţă la mine, eu eram pe targa. Mi-a adresat injurii după care mi-a spus că îmi poate face dosar de ultraj. Mi-a zis dacă vrei să te pui cu mine te pui cu mine. M-a ameninţat“, a adăugat taximetristul.

Bărbatul şi-a scos certificat medico-legal şi chiar a depus plângere penală. Reprezentanţii Brigăzii rutiere susţin că bărbatul nu a fost bătut de agenţi. Aceştia din urmă doar i-ar fi aplicat amendă pentru că nu s-a legitimat.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.