fbpx
MEDICAL

Poliția este în ALERTA maximă la granita Romaniei!

police car photo politia romana on fb
Polițiștii din Arad sunt în alertă după ce un număr de zece sirieni, aflați în carantină în centrul din Grădiște, au fugit sărind pe geamul unității unde erau cazați. Aceștia au fost dați în consemn și la frontieră, iar dacă vor fi prinși vor fi duși într-un alt centru de carantină pe cheltuiala proprie.

Zece cetăţeni sirieni care se aflau într-un centru de carantină din judeţul Arad au plecat fără acordul autorităţilor, fiind căutaţi de forţele de ordine şi daţi în consemn la frontieră.

„Cei zece ar fi părăsit centrul unde au fost cazaţi printr-un geam lăturalnic şi ar fi intrat pe o proprietate aflată în vecinătatea acestuia de unde au reuşit să fugă în stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost informat de plecarea celor zece persoane la ora 23.00, în seara zilei de joi, 25 iunie, căutările începând imediat.

Au fost daţi în consemn atât patrulelor din teren, cât şi la punctele de trecere a frontierei de stat. Dacă vor fi prinşi, vor fi conduşi într-un alt centru de carantină unde vor rămâne alte 14 zile, pe cheltuiala proprie”, a declarat Lucian Cozma, purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost informat de plecarea celor zece persoane, căutările începând imediat. Au fost daţi în consemn atât patrulelor din teren, cât şi la punctele de trecere a frontierei de stat”, a precizat Cozma.

Conform sursei citate, dacă vor fi prinşi, sirienii vor fi conduşi într-un alt centru de carantină, unde vor rămâne 14 zile pe cheltuiala lor.

Autorităţile precizează că centrele de carantină nu au pază înăsprită, fiind organizate în pensiuni.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.