POLITIA este in ALERTĂ la locuința Anisiei Dinu! Coroană de mort, aruncată în curte de niste indivizi care asculta menele si „baga” la aparate

Șoc, trăit de familia Anisiei Dinu, iubita tânărului în vârstă de 21 de ani – Cosmin Mihai Dan, care a ucis-o, prin incendiere, pe Valentina Nica în dimineața zilei de sâmbătă. În curtea casei sale din cartierul Mihai Viteazu a fost aruncată, ieri, o coroană de flori.

Poliția a intrat imediat în alertă, un echipaj fiind prezent în zonă până la lăsarea întunericului pentru a preveni astfel de fapte. Câțiva tineri bănuiți că au comis acest gest considerat amenințător au intrat deja în vizorul poliției.

Între timp, apropiații Valentinei și alți tineri senzibilizați de drama fetei protestează pașnic la blocul în care victimei i-a fost dat foc de vie de către Cosmin M.D., fostul său iubit.

Anisia, tânăra care nu ar fi fost implicată în fapta de omor, dar care se afla în casă în momentul tragediei, trăiește o adevărată dramă. Fata este considerată „autoarea morală” a crimei și primește zilnic amenințări.

Sursa info: Reporter Buzoian

VEZI SI: EXPLOZIV! Cu un an inainte sa o UCIDA pe Valentina, CRIMINALUL DIN BUZAU a fost reclamat la Politie de o alta fata pe care a amenintat-o ca ii da foc!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.