Politia Animalelor face lumina. Răsturnare incredibilă de situație în cazul asiaticilor acuzați că mănâncă pisici

După ce o persoană a reclamat faptul că o persoană de origine asiatică ar fi ucis o pisică pentru a o mânca, Poliția Animalelor a demarat o anchetă iar în urma acesteia s-a stabilit că bărbatul ar fi găsit animalul mort și l-a dus la locul de muncă unde l-ar fi îngropat.

„Referitor la sesizarea telefonică din data de 3 iunie a.c., cu privire la faptul că pe strada Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de 55 de ani, care ar fi agățat asupra rucsacului un exemplar felin, ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil fiind decedat, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Caz șocant la Cluj – Muncitori asiatici, acuzați că mănâncă pisicile oamenilor. Poliția Animalelor a demarat o anchetă

În urma verificărilor derulate, polițiștii au stabilit faptul că animalul a fost găsit decedat pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, fiind luat de acesta pentru a-l îngropa.

Bărbatul a transportat cadavrul animalului într-un șantier în care acesta își desfășura activitatea, unde a îngropat animalul.”

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *