“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIE

Poliția a prezentat noile uniforme. Sindicatul Europol: S-au rupt pantalonii în fund

e0c7aa408c0cb74700385ad14954c5fe

Poliția Română a prezentat noile uniforme, dar Sindicatul Europol cere ca și agenții care fac teren să fie consultați, pentru că acum echipamentele sunt de slabă calitate.

Joi, 9 decembrie, de la ora 13:00, în sala de protocol a MAI a fost prezentat, în premieră, modelul de uniformă pentru Poliția de Frontieră și pentru Poliția Română.

”Organizația noastră a solicitat să ni se permită ca la această întâlnire să aducem oameni din stradă, cei care vor purta uniforma și care vor resimți din plin beneficiile sau dezavantajele ei.

Sindicatul Europol: Pantalonii de la uniformă se rup în fund

Am vrut să îl aducem pe Silviu Vaduva, membrul nostru care l-a invitat la cafea pe ministrul Bode, să îi povestească cum i s-au rupt pantalonii în fund, de mai multe ori când a fost nevoit să fugă după infractori, Este același coleg care apare și în materialul Recorder. Este unul dintre mulții polițiști care a investit sume importante pentru a-și achiziționa elemente de echipament de calitate, care să îi permită să se simtă într-adevăr polițist. Până acum, ni s-a comunicat că la acest moment „nu are ce căuta” un polițist la această prezentare. Păi cum să ne spună niște unii, care nu au purtat și nu vor purta niciodată uniformă, ce este bine și ce nu pentru cel din stradă. Cine să fie mai legitim să se pronunțe asupra noii uniforme dacă nu cei care o poartă, care o folosesc, 22 de zile pe lună?!

Polițiștii reclamă că nu sunt consultați în realizarea noilor uniforme de polițist

Nu pricepem de ce există o lipsă totală de transparență reală în ce privește alegerea noilor uniforme în contextul în care polițiștii o așteaptă de 4 ani, de când au fost inițiate primele demersuri. Din păcate, percepția generală a polițiștilor este că se urmărește în fond doar schimbarea firmelor de casă care furnizează echipamentele, la mijloc fiind banii de echipament a polițiștilor pe care MAI intenționează să îi sisteze”, transmit cei de la Sindicatul Europol.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Domnilor politruci, care habar n-aveti de ea armata si de ea politie , UNIFORMA DE SERVICIU ESTE UNA SI UNFORMA DE ORAS ESTE ALTA . Uniforma de serviciu trebuie larga, lejera pe corp, rezistenta la miscarile specifice … cu cusaturi duble, din materiale care sa fie neignifuge si sa nu se rupa usor , iar ptr anotimpul ploios, sa respinga apa ( ceva similar penelor de gasca … ) . Iarna, sa asigure suficienta ” caldura ” si confort, astfel incat nici sa nu ingreuneze miscarile ” de trupa ” … si sa fie adaptate dupa specificul misiunilor , adica cei care lucreaza in strada sa fie suficient de vizibile sa nu fie accidentati cei care actioneaza astfel si cei care executa activitati de panda, urmarire, prindere, capturare, lupta antiterorista, sa fie concepute cat posibil ” invizibile ” si suficient de rezistente la actiuni in teren si conditii dificile . In nici un caz, nu trebuie aprobat ca pe timul desfasurarii activitailor specifice de serviciu, sa se poarte pantofi… ci exclusiv bocanci tactici de vara sau de iarna si toata lumea sa aiba in dotare si o ” pelerina de ploaie ” .
    Asadar, NU MAI COMANDATI UNIFORME FARA SA CONSULATI PE CEI CARE TREBUIE SA LE POARTE si nu mai transformati miitarii in ” pitzigoi “… cu niste uniforme de rasul curcilor ! NU UITATI CA SI HAINA IL FACE PE ” omul ” MILITAR SAU POLITIST SI IMPRIMA PRESTANTZA SI RESPECT !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.