fbpx
Filme Online Subtitrate

Poker Face (2023) – trailer serial

Un serial despre un pierde-vară, producție Peacock, care poate spune când cineva minte, interpretat de talentata Natasha Lyonne, pe care ai văzut-o în Russian Doll și Orange is the new black, ambele pe Netflix. Poker Face e o combinație de thriller, film de mister, dramă și comedie, cum numai Rian Johnson putea să gândească și să regizeze.

Dacă te întrebi cine e Rian Johnson, este vorba de regizorul și creatorul Knives Out și Glass Onion – Knives Out 2, care a “reînviat” filmul cu detectivi pe marile ecrane 🙂 Dacă mai ai nevoie de un argument în plus, super interesanta Natasha Lyonne are ca oponent, în primul episod, pe nimeni altul decât Adrien Brody, într-un rol de nota 10 (cum altfel!). De fapt, serialul e “burdușit” cu actori super talentați.

Speram să vedem Poker Face în România, încă de la lansarea SkyShowtime, care include și producțiile Peacock, la nivel local, în februarie. Dar iată că va veni totuși pe 15 septembrie 2023 :). Pe 15 vor fi disponibile primele 2 episoade, urmând ca în fiecare vineri să apară încă 2, până la lansarea tuturor celor 10 episoade.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.