Poarta lagarului de concentrare Dachau a fost furata

dachau-1024x768

Aparent, cineva ar fi furat poarta lagărului de concentrare de la Dachau, unul din locurile unde se presupune ca evreii au fost gazați și transformati sapun.

Vom vedea acum 60 milioane de evrei cum se vor văita despre acest lucru în diverse articole din mass-media.

Din Jurnalul National:

O poartă din fier forjat, care avea inscripționată lozica „Arbeit macht frei” („Munca te face liber”), a fost furată din fostul lagăr de concentrare Dachau, din apropierea Munchen-ului.

Furtul porţii a fost constatat duminică dimineaţa, cel mai probabil el a fost înfăptuit între orele 23.45 şi 05.30, în noaptea de sâmbătă spre duminică, se menționează într-un comunicat al poliţiei bavareze.

Autorii furtului au escaladat poarta principală şi au furat această poartă istorică din fier forjat, care măsuară doi metri înălţime şi un metru lăţime.

Zona nu are sisteme de supraveghere, ea fiind patrulată 24 de ore din 24 de agenţi de securitate, furtul având loc între două ronduri.

Situat la câţiva kilometri de Munchen, Dachau a fost deschis ca lagăr de concentrare pe 22 martie 1933, la mai puţin de două luni de la venirea la putere a lui Adolf Hitler, aici fiind încarceraţi prizonierii politici.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile