“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

PNL se zguduie din temelii! Se aude zăngănit de cătușe

catuse mckain 10821600

Fost ministru PNL, călcat de procurorii DNA! Percheziția este o acțiune a DNA București, care a trimis procurorii, însoțiți de jandarmi, pentru a-l verifica pe Costel Alexe, fostul ministru liberal al Mediului, pentru un presupus tun imobiliar.

Fost ministru PNL, călcat de procurorii DNA! Costel Alexe pare a avea din nou probleme cu legea, de data asta nu pe ”persoană fizică”, ci în calitate de șef al Consiliului Județean Iași.

Alexe ar fi cercetat pentru un presupus tun imobiliar, pe care l-ar fi orchestrat în municipiul Iași alături de primarul Chirica.

Fost ministru PNL, călcat de procurorii DNA! Organele de anchetă i-au baricadat biroul
Surse din CJ Iași au declarat că procurorii DNA, însoțiți de jandarmi, au intrat în biroul lui Costel Alexe unde i-au prezentat mandatul de percheziție.

Aceleași surse au mai menționat că ancheta ar viza fie schimbul de terenuri Eternitate-Cicoarei, fie domeniul de la Sculeni al familiei Alexe.

O altă ipoteză este verificarea unor concursuri de angajare aranjate, scrie reporter.is.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.