NATIONALSTIRI

Plutonierul care și-a TOCAT fosta iubita cu ciocanul a fost arestat

George Tiberiu Leonte, din Bârlad, plutonier la UM 01458 din Garnizoana Bârlad, a ajuns după gratii după ce și-a bătut iubita și familia ei

Conform procurorului militar de caz: „La data de 02 iunie 2019 în jurul orei 01:00 plutonierul a pătruns fară drept în locuința persoanelor vătămate V. A., V. P., T. D. din com. Grivita, jud. Vaslui unde, pe fondul geloziei, le-a agresat si lovit cu un ciocan, în mod repetat în zona capului, acestea suferind leziuni corporale si traumatisme”, se precizează în referatul procurorului care a propus ca tânărul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii militari au acceptat propunerea, plutonierul gelos a fost arestat fiind acuzat de comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativă de omor, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Plutonierul a pătruns noaptea, cu cagulă pe fată, în casa familiei fostei iubite din Trestiana, Daniela T., pentru a se răzbuna. Femeia de 37 de ani, era divortată de sotul ei, un pădurar de 45 de ani, cu care are doi copii, pentru că soțul a prins-o cu plutonierul în pat. Ca atare, a fugărit-o la părintii ei, iar el a dat divorț. Apropiatii militarului le-au spus ziariștilor vasluieni că fosta iubită a acestuia nu ar fi chiar ușă de biserică. A avut o legătură cu militarul care, ca să-i arate cât o iubeste i-ar fi luat chiar si masină, iar apoi femeia i-a dat papucii. Disperat, acesta a vrut să se răzbune. Daniela V. îi spusese lui Tiberiu Leonte că vrea să pună punct relatiei, ceea ce i-a întunecat acestuia mintile.

După ce a fost respins de mai multe ori, de către tatăl ei, care iesea la poartă si îi explica militarului că fiica să refuză sub orice formă să mai continue legătura cu el, acesta a pus la cale o răzbunare cruntă. Însotit de un complice, cei doi au dat buzna peste bietii oameni – mama, tatăl si fosta iubita, pe care i-au bătut cu sălbăticie, cu un ciocan. Tatăl, în vârstă de 63 de ani, a suferit un hematom subdural frontal dreapta si o fractură occipital si pariental stâng, fiind transferat la clinică de neurochirurgie Iasi. Mama femeii, în vârstă de 58 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar bilateral, contuzii forte palpebrale, hematoame palpebral inferior. Si ea a fost transferată la Iasi, la Clinica Buco-Maxilo-Facială. Ambii au suferit interventii chirurgicale, la Iasi. Fosta iubita, a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă contuză scalp si o contuzie cervico-brahială dreapta, fiind internată la sectia de chirurgie a Spitalului din Bârlad.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.