Plic cu SECRETE, găsit în curte la Udrea

Un plic cu documente secrete de stat ar fi fost găsit în curtea Elenei Udrea.

Ar fi vorba despre un plic cu documente secrete dus de Elena Udrea în instanţă. Judecătorii nu l-au deschis pentru că el conţinea documente confidenţiale și i l-au returnat Elenei Udrea. Acest plic ar fi fost găsit în curtea casei Elenei Udrea, potrivit surselor Antena 3. Ar fi vorba despre note, adrese de la SRI.

„Este interesant chiar dacă pare şi uşor amuzantă toată povestea asta. Acum cu găsitul în curte, eu sunt convins, din experienţa mea, nu e vorba că a găsit cineva plicul în curtea casei Elenei Udrea, ci Udrea ar fi spus, probabil, că a găsit plicul la ea în curte pentru că exact la fel a mai zis, de vreo două ori, şi Traian Băsescu, când a mai prezentat şi el sau a vorbit după ce a terminat cu oroarea aia de mandat prezidenţial. Spunea că a găsit, tot aşa, prin curte sau pe nu ştiu unde, nişte documente secrete, că tot aşa voia el să demonstreze nişte lucruri în favoarea lui şi în defavoarea foştilor lui slujitori de prin serviciile secrete.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

„Băsescu a plecat de la Cotroceni cu documente şi informaţii de la serviciile secret”

Asta e o băşcălie aşa, o chestie aruncată. „Domnule, de unde ai documentele? Păi, le-am găsit în curte”. Lăsând asta la o parte, eu ţin minte că Udrea, într-unul dintre procese, a făcut cererile astea şi spunea că documentele alea ar conţine informaţii foarte importante, utile în instanţă. Se pare că onorata instanţă nu i-a primit documentele şi, acum, are dosar penal. Sper ca dosarul ăsta chiar să fie instrumentat ca lumea pentru că este evident faptul că Traian Băsescu, când a plecat de la Cotroceni, a plecat cu o serie întreagă de documente şi informaţii de la serviciile secrete, pe care să le folosească ulterior. Este chiar posibil ca Traian Băsescu să le fi folosit şi astfel să poarte negocierile pe care le duce pe diverse teme. S-ar putea să fie o treabă serioasă. Acum, să vedem cât de serioşi vor fi anchetatorii, că documentele secrete lasă urme”, a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Decisiv, prezentată de Cătălina Porumbel la Antena 3.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

„Judecătorul probabil că a spus şi faptul că nu poate folosi acele documente secrete pentru că, într-un proces, din fericire, nu se mai acceptă documente secrete. Pe vremea lui Băsescu, se acceptau. Erau celebrele plicuri galbene”, a mai spus Ciuvică.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!