Pleacă și Klemm din Romania? Donald Trump a CONCEDIAT deja toți ambasadorii SUA numiți de Obama!

Schimbări masive după ce Trump a preluat puterea în SUA. După ce a anunțat că SUA se retrag din Parteneriatul Trans-Pacific, noua administrație a cerut ca toți ambasadorii SUA numiți de Barack Obama să își părăsească posturile până la miezul nopții, fără excepții, chiar dacă nu are deocamdată și nominalizările pentru succesorii lor, scrie www.independent.co.uk

Dacă informația publicată de presa engleză este adevărată, ar urma ca inclusiv Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, să plece.
În urmă cu două săptămâni, John Kirby, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, a declarat despre posibilitatea ca Hans Klemm să plece din România: „Tot ce vă pot spune este că anul acesta diplomațiilor de carieră, aflați în posturi de ambasadori, nu li s-a cerut demisia de către actuala administrație. Celor numiți politici li s-a cerut demisia”.

Citiți și:  America e în stare de șoc: „Este foarte posibil să ajungem la o CALAMITATE”

Publicația britanică amintește că este o practică obișnuită ca ambasadorii numiți politic să plece odată cu președintele care i-a numit. Sursa citată menționează că aproximativ 80 de ambasadori ar fi demisionat deja.

Printre ambasadorii schimbați se află reprezentanții din Germania, Marea Britanie, Canada, China, India, Japonia sau Arabia Saudită.

VEZI SI: Prima mutare a lui Trump ca președinte: pagina dedicată LGTB de pe site-ul Casei Albe a dispărut

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile