Plată şi blestem pentru moartea lui Emi Pian. Cod sinistru al răzbunării în clanul Duduianu

Membrii temutului clan interlop Duduianu au anunţat că moartea lui Emi Pian nu va rămâne sub nicio formă nepedepsită.

Fraţii celui ucis în urma unui conflict apărut la o sesiune de barbut au anunţat în argoul interlop că urmează „plata” pentru ce i s-a întâmplat lui Emi Pian, liderul grupării.

Pe Facebook şi TikTok, fraţii răposatului Florin Mototolea au anunţat că vor urma „două, trei zile de linişte”, dar duşmanii să nu creadă „că rămâne aşa, pentru că nu va rămâne aşa”.

„Vine şi plata! Asta n-are cum să rămână fără plată vreodată în viaţa asta!”, au transmis aceştia într-una dintre deja celebrele transmisiuni de pe platformele online.

Nu trebuie să fii un fin cunoscător al lumii interlope pentru a-ţi da seama că nu la bani se refereau cei care vor prelua conducerea clanului Duduianu.

Probabil urmează o vărsare de sânge, care să echilibreze raportul de forţe şi totodată pierderea imensă suferită de clanul Duduianu.

Vezi si: Învățăturile din puscarie ale veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomagul și cuțitul

O altă metodă de răzbunare a grupării interlope îndoliate poate veni de la Izabela, fiica celui spintecat, de care defunctul era foarte mândru.

Izabela Duduianu este vrăjitoare de magie albă, conform propriei prezentări în care a inserat şi faptul că este cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa.

Izabela promite că rezolvă problemele de la orice distanță, aşa că e de aşteptat să se implice în răzbunarea promisă clanului Spoitorilor, din care provine asasinul lui Emi Pian.

Vezi si: Gloanțe și grenade. Asasinatele dinaintea lichidării lui Emi Pian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *