Planurile DNA date peste cap | NU MAI SUNT LOCURI IN AREST!

arest-600x348

Planurile DNA privind retinerile si arestarile pe banda rulanta par sa fie date peste cap de o situatie neprevazuta. Potrivit unor informatii prezentate de Realitatea TV, primarul Radu Mazare retinut luni seara ar fi ocupat ultimul loc liber din arestul Politiei Capitalei.

Cu alte cuvinte daca procurorii DNA vor sa mai retina pe cineva sau daca obtin acordul instantei sa aresteze preventiv un suspect nu vor mai avea unde sa ii inchida, cel putin nu in arestul Politiei Capitalei. Realitatea TV precizeaza ca ar mai exista totusi cateva locuri libere la alte sectii de politie.

Insa trebuie mentionat ca arestul preventiv nu este dedicat doar clientilor DNA, ci el trebuie sa gazduiasca in primul rand suspecti si inculpati care reprezinta un pericol public, care sunt acuzati de fapte de violenta.

In aceasta situatie, avocatii au inceput sa foloseasca astfel de argumente pentru a solicita eliberarea clientilor lor. Chiar avocatul fostului ministru de Interne Cristian David cere eliberarea acestuia motivand ca arestul este suprapopulat si ar trebui facut loc pentru eventuali infractori periculosi.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *