Planul termoscanarii era ca toti cei cu peste 37,3 grade sa fie saltati cu politia si testati fortat?

La minutul 56:04 din interviul dat lui Ion Cristoiu, medicul Monica Pop declara:

“A fost un moment in care au spus ca, pentru toate persoanele detectate, depistate cu temperatura peste 37,3, va fi chemat un echipaj de politie si ambulanta si sa-i duca nu stiu unde.

Pai, atuncea, vrei sa castigi populatia cu de-astea? Pentru ca, va spun care-i sperietura, la teste: nici un test din lumea asta nu este foarte sigur. Nici ala de sarcina. Deci foarte sigur, ca sa spui ca e 100%…

Bun. Au existat situatii in care au iesit teste pozitive la negativi. Asta-i motivul pentru care oamenii nu vor sa se testeze.

Si atunci, un om din asta care nu avea nimic, dar testul i-a iesit pozitiv (pentru ca a fost o greseala, ca s-au intamplat situatii cam … ei spun 40%, nu cred ca asa de mult dar vreo 20 – 25% sunt erori), i-au bagat in spital alaturi de aia pozitivi si care au luat de acolo.

Si oamenii cand au auzit asta… bineinteles ca… s-au opus si s-a creat aceasta…”

Oare la acelasi lucru se referea si Klaus Johannis la minutul 1:26:09 din inregistrarea conferintei de presa din 28 aprile 2020?

Transcript: “Persoana trece si automat i se masoara temperatura si daca are temperatura ridicata, apare o alarma si persoana va fi preluata si trimisa spre control.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *