fbpx
POLITICA

Planul secret al lui Iohannis, devoalat! Băsescu a aflat totul: A fost clar

bsi

Planul secret al președintelui Klaus Iohannis a fost devoalat. Europarlamentarul Traian Băsescu a aflat totul și l-a dat în vileag pe șeful statului. Președintele de onoare al PMP a citit strategia lui Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a câștigat lejer primul tur al alegerilor prezidențiale și este mare favorit să o bată pe Viorica Dăncilă peste două săptămâni și să-și mai asigure încă un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni.

Actualul europarlamentar, Traian Băsescu, și-a dat seama de strategia lui Iohannis și a făcut-o publică. Fostul șef al statului spune că Iohannis și-a câștigat un nou mandat la Cotroceni încă din momentul în care a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă cu Ludovic Orban în fruntea Palatului Victoria.

„Președinte am avut din momentul în care s-a instalat Guvernul Orban. S-a dovedit că Iohannis și Orban au fost capabili să ducă planul până la capăt, adică căderea Guvernului Dăncilă și instalarea unui nou Guvern. Momentul în care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul în care Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. Dacă n-ar fi instalat Guvernul Orban și astăzi, după primul tur, Dăncilă îi făcea cu mâna de la Palatul Victoria, președintele Iohannis ar fi avut probleme. Nu mari, dar avea. Pe când, după instalarea Guvernului Orban, a fost clar unde este capacitatea de a anticipa și de a lua decizii corecte din punct de vedere politic”, a subliniat Traian Băsescu, anunță B1TV.

Fostul președinte consideră că președintele Klaus Iohannis va câștiga finala scrutinului cu 70% din voturile valabil exprimate, care vor fi mai puține decât la alegerile din 2014. Cât despre atmosfera turului doi, spune Traian Băsescu, aceasta va fi de „râsu`-plânsu`”.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.