GENERAL

Planul monstruos al lui Vladimir Putin! Ce le-a transmis ucrainenilor în plin război

rusia reactioneaza dupa ce uefa a mutat finala champions league de la sankt petersburg la paris 2 size6

Ucraina a primit oferta „finală” din partea Rusiei pentru a pune capăt războiului pe care l-a declanșat în 24 februarie. Iar decizia finală este la președintele Volodimir Zelenski care urmează să-și accepte acordul sau dezacordul cu acestea.

Rusia a oferit Ucrainei, pentru negocierile de pace, o versiune „finală” a propunerilor sale care ar putea duce la finalul războiului. Decizia finală va aparține preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski care trebuie să o accepte sau să o refuze. Informația a fost prezentată de cotidianul Jerusalem Post din Israel. Publicați citează surse care sunt la curent cu discuțiile purtate, în urmă cu câteva zile, la Moscova, între premierul israelian Naftali Bennett şi preşedintele rus Vladimir Putin.

Propunerea transmisă de Vladimir Putin a fost apreciată ca „dificilă”, dar nu „imposibil” de acceptat, după cum au precizat sursele. Acestea au precizat că este mai proastă decât cea pe care Volodimir Zelenski a primit-o înainte de înainte de invazia rusă, dar că „decalajele dintre cele două părţi nu sunt mari”.

Vladimir Putin a cerut forţelor sale militare să se oprească şi a fost dat ordinul de aplicare a armistiţiului. El așteaptă ca Volodimir Zelenski să răspundă ofertei sale, după cum precizează sursele citate de Jerusalem Post.

În cazul în care Ucraina va respinge această propunere venită de la Vladimir Putin, atunci este posibil ca situația să se înrăutățească. Se va întâmpla ceea ce a avertizat preşedintele francez Emmanuel Macron. Iar „răul abia de acum urmează”.

Ucraina va plăti un preț uriaș
Într-un astfel de scenariu, Vladimir Putin va ordona trupelor sale să meargă până la capăt în acest război și să distrugă Ucraina, potrivit publicaţiei israeliene. Astfel, Volodimir Zelenski este prins la mijloc. Pe de o parte, se bucură de o popularitate imensă şi a devenit un fel de Che Guevara. Pe de altă parte, ştie că este foarte posibil să aibă sfârșitul revoluționarului sud-american. Zelenski poate întări independenţa Ucrainei, însă va trebui să plătească un preţ ridicat.

Conform unor presupoziţii, el va fi forţat să renunţe la regiunea Donbas, să-i recunoască oficial pe disidenţii pro-ruşi din Ucraina, să promită că țara sa nu va adera la NATO, să reducă armata şi să declare neutralitatea. Dacă va refuza, mii sau chiar zeci de mii de ucraineni vor muri, arată publicația din Israel, şi există un mare risc ca ţara să-şi piardă complet independenţa.

Potrivit surselor aflate la curent cu discuţiile, vizita lui Bennett la Moscova nu a avut ca scop să medieze între cele două părţi aflate în conflict. Drept urmare nu a fost lansată oficial nici o propunere de arbitraj. Premierul israelian a dorit doar să cunoască poziţia lui Vladimir Putin şi care sunt liniile sale roşii. Iar aceste informații au fost transmise Occidentului.

Adevăratele negocieri se poartă direct între Rusia şi Ucraina şi sunt mult mai serioase decât ceea ce afirmă Occidentul.

Kievul nu a transmis şi Occidentului ce se întâmplă în negocieri, pentru că nu vrea să atenueze impresia de la nivel mondial că este vorba de o situaţie gravă. În realitate, ucrainenii ştiu care sunt cerinţele lui Putin şi că vor fi nevoiţi să ia o decizie dramatică în următoarele zile, scrie Jerusalem Post.

Este sigur că Putin este hotărât, iar complicaţiile tot mai mari apărute de la începutul invaziei nu îl vor descuraja. Dimpotrivă, nu poate da înapoi, aşa că pe măsură ce războiul se va complica, iar numărul victimelor va creşte, va fi tot mai presat să prezinte o victorie.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.