PLANUL LUI VLADIMIR PUTIN CU LUPTĂTORII STATULUI ISLAMIC CAPTURAȚI ÎN TIMPUL LUPTELOR DIN SIRIA

isis-putin

Președintele rus va prelua prizonierii de război pentru a-i folosi la implementarea unui proiect industrial

Vladimir Putin și președintele Siriei, Bashar Al-Assad au încheiat o convenție prin care au stabilit repartizarea prizonierilor de război capturați de autoritățile din Siria, în timpul luptelor împotriva teroriștilor, precizează surse ale Hezbollah, o grupare șiită islamistă apropiată Teheranului. Sunt vizați militanții organizației teroriste Statul Islamic, a cărei ascensiune a devenit un avertisment pentru coaliția internațională, formată din zeci de țări care și-au unit forțele militare împotriva jihadiștilor.

Astfel, persoanele care nu au cetățenie siriană, dar și liderii lor qatarezi, turci, saudiți, kuweitieni, capturați de armata siriană, vor fi dați în ”custodia” rușilor. Prizonierii vor fi preluați de avioanele AN-124, folosite pentru transportul armamentului și muniției pe teritoriul sirian. Unul dintre planurile industriale ale Rusiei este creșterea producției câmpului petrolier Vankor, situat în nordul provinciei siberiane Krasnoyarsk, de la 442.000 barili pe zi, la 1 milion de barili, informează ziaruldegarda.ro.

Mai mult, proiectul vizează și construcția mai multor conducte de gaze și petrol, care vor aproviziona China. Una dintre condițiile de implementare a proiectului este forța de muncă, ce va fi asigurată de prizonierii ISIS. În acest scop vor fi organizate tabere de re-educare a teroriștilor prin muncă. Câmpul petrolifer este o zonă destul de vitregă din punct de vedere al temperaturilor, fiind înregistrate până la -62 de grade C. În plus, teroriștii care vor fi ținuți captivi, nu vor avea nicio șansă să evadeze din taberele amenajate de ruși.

În această regiune iarna durează opt luni, iar cea mai apropiată așezare omenească este situată la o distanță de aproximativ 1.000 de km. Rusia s-a alăturat luptei împotriva Statului Islamic, după ce, timp de cinci ani de război civil, gruparea a preluat controlul asupra mai multor teritorii siriene. Președintele rus a anunțat cu câteva zile în urmă, că 2.000 de militari ruși au sosit în Siria, pentru a lupta împotriva forțelor teroriste.

VEZI SI: IADUL din taberele de refugiati: „Au chiar si MACETE, violurile sunt in crestere. De la sfarsitul razboiului nu ne-am mai confruntat cu asa ceva”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *