Plan diabolic al militarului din Bistriţa. A IMPROVIZAT O BOMBA pentru a isi arunca in aer nevasta politista

Explozie puternică în această seară într-un bloc din Bistriţa. Un militar, care a încercat să se sinucidă, ar fi improvizat o bombă în apartament. După ce s-a aruncat în gol de la ultimul etaj, casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau în apartament salvatorii, iubita lui şi fiica acesteia. Femeia este poliţistă, iar anchetatorii cred că militarul a încercat să se răzbune pe ea. Patru oameni sunt răniţi.

Imaginile sunt surprinse la doar câteva minute după explozie. Militarul în vârstă de aproape 50 de ani ar fi pregătuit totul. Înainte de a se arunca de la etajul patru, pregătise în apartament o instalaţie improvizată. Cu un singur scop, spun anchetatorii. Să explodeze atunci când iubita lui intra în locuinţă.

Citiți și:  ULTIMA ORA Detalii de cosmar privind MASACRUL de la Viena

Femeia, o politistă din Bistrița-Năsăud era în faţa blocului, împreună cu fiica ei, o adolescenta de 17 ani, atunci când bărbatul a facut saltul în gol.

Cele două au urcat în apartament împreună cu pompierii. În câteva clipe s-a declanşat explozia.

Un pompier și iubita miliarului au fost răniţi, dar viata lor nu este pusă în pericol, spun medicii. Femeia se întorcea acasă după o vacanţă în Moldova. Şi o jurnalistă care se afla in fata blocului a fost rănită uşor.

Bărbatul care a vrut să îşi incheie socotelile cu viaţa a fost dus la spital în stare critică.

Structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată în urma exploziei, spun pompierii.

Citiți și:  ULTIMA ORA Detalii de cosmar privind MASACRUL de la Viena

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile