PIZZA MARINA DA TEAPA IAR – un client a primit bon pentru bacşiş fără să fie întrebat dacă plăteşte sau nu în plus

666

Un buzoian a avut parte de o surpriză atunci când a mers la PIZZA MARINA pentru a cumpăra o pizza. Acestuia i-au fost eliberate în acelaşi timp două bonuri fiscale, pentru produs şi pentru bacşiş, înainte ca acesta să se decidă dacă lasă sau nu bani în plus.

Răzvan Nicula a scris pe pagina sa de Facebook că a primit două bonuri fiscale fără să ştie de ce apoi şi-a dat seama că a fost păcălit pentru că a plătit 18 lei în loc de 17 lei fără să i se spună că 1 leu reprezenta bacşişul.

„În primul rând eu am făcut comandă de o pizza care în mod normal costa 17 lei. Când am plătit mi-au cerut 18 lei, fără să mi se spună că 1 leu este pentru bacşiş. Am plătit, mi-a dat bon fiscal, separat pentru bacşiş (aşa cum în ultima vreme este la modă peste tot pe unde cumperi ceva), fără însă să mă întrebe dacă vreau să las bacşiş acel leu. Se pune acum întrebarea dacă este normal să se procedeze aşa. În mod normal aş fi lăsat bacşiş, poate chiar mai mult de un leu, dacă aş fi fost întrebat. Mă gândesc acum că acelaşi lucru i se poate întâmpla oricui. Nu este vorba de 1 leu, la urma urmei, ci de gestul de a fi furat legal. Daca aş fi cumpărat 5 pizza de exemplu, mi-ar fi luat oare câte un leu în plus pentru fiecare dintre ele?”, a scris Răzvan Nicula pe contul său de Facebook.

Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

rz

REAMINTIM CA „RESPECTABILII„ DE LA PIZZA MARINA VAND SI PRODUSE EXPIRATE:

BUZAU: Produse EXPIRATE la PIZZA MARINA! – galerie foto

Duminica, 19 aprilie, alti doi clienti au gasit produse expirate intr-un alt restaurant buzoian, Pizza Marina.

Tinerii au mers la restaurantul PIZZA MARINA. Totul perfect, au comandat ” oferta zilei LA PIZZA” si o bere. Dupa cateva minute, un ospatar aduce o sticla de pepsi, pahare si tacamuri pentru desert. Clientul nedumerit intreaba ospatarul ce se petrece, fiind convins ca nu a comandat nici pepsi, nici desert. Acesta afirma ca sucul este din partea casei si ca desertul este inclus in meniul special.  Dupa ce tanara bea din paharul cu pepsi isi da seama ca acidul nu exista, gustul era ciudat si aspectul  la fel”.  Curiosi, clientii se uita pe sticla si ce sa vezi? Era expirata din data de 16 aprilie. Chemat fiind, ospatarul sef spune ca  la masa a fost adus „Meniul zilei” desi  cei doi clienti au cerut „Oferta zile la pizza”. Acesta isi cere scuze si spune ca va anula comanda si va aduce doar pizza ceruta.

Dar inainte sa mai spuna ceva, este  intrebat daca nu cumva stie ca sucul este expirat. Pune mana pe sticla si se convinge ca cei doi clienti aveau dreptate. Simtind ca nu este in regula, incearca sa ia sticla cu suc si sa o faca „disparuta”.

Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

Dupa ce unul dintre clienti i-a spus sa lase pe masa sticla si sa aduca bonul inclusiv pentru sticla de pepsi, ospatarul a precizat ca nu ” vede ok sa fie platita sticla daca era la oferta” . Bineinteles, daca cei doi nu se incapatanau sa pastreze dovezile, probabil nimeni nu ar fi stiut ce se petrece acolo. Ceea ce este SOCANT, este ca  au venit dupa 3 minute cu bonul pe care nu aparea si pretul sucului. S-au facut ca uita, apoi au spus ca poate ar trebui sa se calmeze spiritele.

Insistand, in cele din urma au primit al doilea bon pe care aparea si sticla ” la oferta” de pepsi . Intamplarea nefericita i-a facut pe cei doi sa afirme ca nu vor mai intra in acel restaurant. Oricine admite ca se poate intampla sa intelegi gresit ceea ce comanda un client  dar sa aduci la oferta ceva expirat e o rusine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.