SPECIA – PITIPOANCA DE CIMITIR: Filmele cu VAMPIRI le-au spalat CREIERII. De ce se pozeaza URCATE pe MORMINTE pitipoancele de la noi

piti

De dragul câtorva sute de like-uri pe Facebook, adolescentele din România ar fi în stare să pozeze oricum și oriunde. Așa se explică și ultima modă în materie de poze, care sfidează regulile bunului simț.

Expresia “Sus pe mese”, folositî în trecut pentru a descrie fetele care se pozau pe mesele din club, va fi înclocuită în curând cu “sus pe mormânt”.

Asta pentru că tot mai multe adolescente se urcă cu picioarele și fundul pe lespezile mormintelor, își țuguie buzele și, cu ochelarii de soare la purtător, stau cuminți la poză, arată.

Preoții au aflat de această situație chiar de pe internet, unde imaginile cu pițipoancele din cimitir au devenit virale. Este și cazul unei tinere din Lugoj, care a stârnit reacții controversate cu o poză în care stătea pe mormântul unui străin încercând să fie “cool”. Comentariile acide ale prietenilor au făcut-o pe tânără să explice că nu a vrut “decât să se distreze”

pitipoancele-banatului-pozat-sexy-in-cimitir-mormantul-bunicilor-cruci-1-600x250

Fără nicio jenă, s-a urcat pe criptă, și-a pus ochelarii de soare și a pozat extrem de degajată. S-a întâmplat la Lugoj, unde tocmai un preot a descoperit, pe Facebook, ce se întâmplă în cimitirul pe care el îl administrează.

A ajuns să fie subiect de dezbatere după ce s-a pozat pe criptă. E povestea unei eleve din Lugoj care și-a șocat prietenii, dar și familia, cu fapta ei.

Luată la întrebări chiar pe rețeaua de socializare unde a postat imaginea, tânăra a avut un răspuns neașteptat: nu a vrut decât să se distreze.

Nu același lucru se poate spune și despre preotul care are în grijă cimitirul din localitate, care a decis să fie mai strict, astfel că le-a cerut paznicilor să fie extrem de vigilenți la alte persoane care ar încerca astfel de ”distracții”.

Nu este pentru prima oară când pe rețeaua de socializare apar astfel de imagini. Exclusiv Timisoara a publicat și în trecut cazul a alte două tinere, care la rândul lor au pozat în situații similare.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *