Pitipoancă din Buzău, TORTURATĂ de iubitul tigan

Cătălina venise se mutase din Buzău la iubitul său, care locuia în Ploiești. Avea să trăiască însă cel mai negru coșmar al vieții sale.

Instanța a decis ca Robert Berechet, bărbatul care și-a filmat iubita în timp ce o tortura, să fie arestat pentru 30 de zile. Totul s-a petrecut după ce imagini de o violenţă extremă, în care o adolescentă este chinuită de către partenerul ei, au fost postate chiar de către bărbat pe Facebook.

Cătălina, fata din Buzău care și-a ascultat glasul inimii și s-a mutat la iubitul eu din Ploiești, a fost filmată în timp ce se afla în cadă plină de sânge, dar şi când prietenul ei îi spărgea un pahar în cap.

Potrivit adevarul.ro, victima şi agresorul locuiesc împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti. Fata, care abia a împlinit 18 ani, este de fel din judeţul Buzău. Cei care îi cunosc spun despre ei că ar fi consumatori de droguri, iar bărbatul îşi obligă partenera să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi contra cost.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Gabriel Robert, un bărbat de 20 de ani din Ploieşti, a fost reţinut vineri seară, 30 noiembrie, de către poliţiştii din Prahova. Poliţia a demarat o anchetă imediat ce una dintre cunoştinţele victimei a sesizat autorităţile. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie şi de violarea vieţii private. Acesta urmează să fie prezentat, sâmbătă 1 decembrie, instanţei penale a Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

În imaginile de o violenţă extremă, dar care au fost postate pe Facebook chiar de către agresor, se poate vedea cum fata este schingiuită de către iubitul ei.

Într-unul dintre filme, tânăra, care astăzi împlineşte 18 ani, este filmată în cadă, plină de sânge pe corp, iar pe gresia din baie se pot vedea mai multe pete de culoare roşie care par a fi tot sânge.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Într-un alt video, victima este filmată în timp ce se află în pat, ghemuită şi speriată, iar agresorul îi spare un pahar în cap în timp ce o înjură şi o ameninţă. Aceste imagini s-au viralizat pe internet, fiind vizionate de aproape 100.000 de ori. Sursa: Reporter Buzoian

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile