Panarama din Brașov, vedetă pe Facebook, mesaj pentru cocalari: ‘Asiguraţi-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu’

Giulia Sabrina, o pitipoanca în vârstă de 22 de ani, din Brașov, a ajuns vedetă pe Facebook, fiind urmărită de aproape 100.000 de oameni.

Pozele provocatoare, vacanțele exotice și stilul noncomformist au propulsat panarama din Brașov în topul celor mai urmăriți români de pe Facebook.

Un mesaj postat de Giulia Sabrina – supranumita si „bot” de rata -, în această seară, pe rețeaua de socializare, a stânit numeroase controverse, după ce tânăra a avut o rugăminte adresată bărbaților …cocalari ca de…altii cine sa o urmareasca.

„Dragi bărbați, data viitoare când claxonați după mine precum niște ******* și vă coborâți geamul urlând după numărul de telefon , asigurați-vă ca mașina voastră valorează mai mult decât produc eu în câteva zile”, a scris Giulia în postare.

Tânăra din Brașov a intrat, pentru prima dată, în atenția site-urilor mondene din România în urmă cu patru ani, atunci când a început să lucreze la profilul său de pe Facebook.

Între timp, tânăra din Brașov s-a mutat la București și și-a deschis conturi și pe alte rețele sociale, dar și pe site-uri de unde câștigă bani de la cei care se abonează pentru a vedea postări exclusive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.