Pierdere uriasa pentru Rusia. Putin, negru de furie!

Vladimir Putin este negru de furie! Informațiile apărute în presa rusă arată că Adam Khamkhoyev, nepotul ministrului adjunct al Apărării din Rusia, și-a pierdut recent viața pe front.

Vladimir Putin, negru de furie! L-au ucis pe front. Este o pierdere masivă pentru Rusia
Președinte rus Vladimir Putin este negru de furie după cea mai recentă pierdere! Mai precis, comandantul companiei de asalt a armatei ruse, Adam Khamkhoyev, și-a pierdut viața într-una dintre luptele disputate în Ucraina, în noaptea de 21 mai. Trebuie menționat că acesta este nepotul adjunctului șefului Ministerului rus al Apărării, Yunus-Bek Yevkurov.

Totodată, trupul neînsuflețit al lui Adam Khamkhoyev va fi transportat către orașul său natal, Karabulak, potrivit informațiilor preluate de ukrinform.ua

Citiți și:  Zelenski, lovitură dură pentru Vladimir Putin. Anunţul momentului despre "operaţiunea specială"

A servit în unitatea militară cu sediul în Ulianovsk
Adam Khamkhoev, absolvent al Școlii Superioare de Comandă Aeropurtată din Ryazan, a servit în unitatea militară cu sediul în Ulianovsk, mai precizează presa ingușă. Unchiul său, Yunus-Bek Yevkurov, este ministrul adjunct al Apărării ruse din iulie 2019.

Înainte de a ocupa această funcție, Yevkurov a condus Republica Ingușetia timp de 12 ani, iar în decembrie 2021 a fost promovat la rangul de general-colonel.

Jurnaliștii nu au putut verifica informațiile din surse independente.

Numărul soldaţilor ruşi morţi în Ucraina este ţinut secret şi mult redus de Moscova. Dintre miile de soldaţi ruşi ucişi în Ucraina, mulţi sunt foarte tineri, proveniţi din cele mai sărace regiuni ale Federaţiei Ruse şi adesea din minorităţi etnice, afirmă experţi.

Citiți și:  Rusia e în stare de șoc. Anunțul venit de la Kremlin

Kremlinul nu a emis niciun comunicat cu privire la acest subiect din 25 martie, la o lună şi o zi de la declanşarea războiului. Circa 1.351 de soldaţi au murit până la acea dată, a admis Kremlinul.

După şapte săptămâni de lupte distrugătoare, Kievul estimează numărul soldaţilor ruşi ucişi la 27.000. O cifră mare, constată numeroşi militari şi analişti occidentali, pentru care evaluările Moscovei sunt mult reduse.

Sorsa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *