Pică Guvernul?! Este vestea momentului în România. Ameninţări directe pentru Florin Cîţu

Zilele lui Florin Cîţu la Palatul Victoria sunt numărate. „Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură”, spune liderul celui mai mare partid din România. De ce spune acesta că actualul Guvern nu poate conduce ţara eficient?

Partidul Social Democrat trebuie să ajungă din nou la guvernare, este ferm convins preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, însă acest lucru ar trebui să aibă loc în urma unei voinţe politice şi a unui program.

”Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură”, susţine liderul social-democrat.

„Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului (…) Vreau ca PSD să ajungă la guvernare”
”În acest moment, Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului. Mă bazez pe sondajele de opinie şi pe discuţiile cu oamenii. Eu am mers acum în trei judeţe. Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură.

Eu vreau ca PSD să ajungă la guvernare în urma unui proiect politic şi a unui program de guvernare. A ajunge la guvernare nu e o pârghie către resursele naţionale. Ajungerea la guvernare trebuie să fie în urma voinţei politice şi a unui program naţional al Guvernului”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Întrebat dacă PSD se va întoarce la guvernare până în 2024, Ciolacu a subliniat că social-democraţii se află în opoziţie.

”Momentan PSD este în opoziţie”, a răspuns liderul PSD.

Cabinetul Florin Cîţu, 3 în 1
Preşedintele PSD a criticat actuala guvernare despre care a spus că ”sunt trei guverne într-unul singur”, referindu-se la problemele din interiorul formaţiunilor care formează Guvernul, scrie news.ro.

”Cât timp nu îşi vor lămuri lucrurile în interiorul lor, atât PNL, cât şi USR şi PLUS, nu se va guverna în România. Uitaţi-vă ce se întâmplă acum, sunt trei guverne într-unul singur. Pentru că ei au nişte lupte interne.

Domnul Orban se luptă cu domnul Cîţu, domnul Cioloş cu domnul Barna şi atunci încearcă, prin ieşirile publice, nu să fie eficienţi, nu să depăşească pandemia, să o controleze cumva. Măcar să vadă românii că o controlează cumva. Totuşi, e cazul să fii şi eficient.

M-am săturat cu vom face, la toamnă nu vom purta măşti. Au devenit nişte vestitori ai lucrurilor bune, nimeni nu ştie când”, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea că PSD va depune o moţiune de cenzură în actuala sesiune parlamentară.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație