Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

Photoshooting cu ION ILIESCU pentru pompe funebre! Aşa cum nu l-aţi mai văzut!

ion-iliescu-600x382

Ion Iliescu a fost surprins într-o fotografie care pentru unii este mai mult decât un deja vu. Este chiar un vis devenit realitate. Dacă fotografiile ar avea miros, mulţi dintre “simpatizanţii” lui Iliescu ar inventa o nouă metodă de a vinde tămâie. Nu scoate fum, dar poţi să-i dai foc, plăcerea piromanului iliescian.

Ajuns la 84 de ani, fostul preşedinte al României a participat, la Teatrul Naţional, la un eveniment dedicat lui Ivan Patzaichin.

Iliescu a fost președintele Federației Române de Kaiac-Canoe între 1981 şi 1989, timp în care l-a cunoscut pe Ivan Patzaichin, atît ca sportiv, cît şi ca antrenor.

Răvăşit de amintiri, Iliescu s-a lăsat cu capul pe spate şi dus a fost. Însă fără să stea prea mult pe gânduri, precum personajul lui Caragiale, s-a trezit brusc cu replica pe buze: “credeai c-am murit, neică?”

Oricum, îi mulţumim domnului Ion Iliescu pentru bunele intenţii pe care le are faţă de presa românească: one for the money, two for the show!

Iată fotografia care face mai mult decât o mie de cuvinte!

iliescu-600x420

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.