Petrecere organizata de PSD Cluj, la cateva ore dupa inmormantarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni

La câteva ore după ce la Bucureşti se termina înmormântarea pilotului Adrian Iovan, la un hotel de 4 stele din Cluj-Napoca, membri de vază ai PSD începeau o uriaşă petrecere cu 1.200 de invitaţi. Printre ei s-au numărat Daciana Sârbu, eurodeputat PSD, Ioan Rus, fost ministru de Interne, Vasile Dâncu, fost ministrul al Informaţiilor, Corina Creţu, europarlamentar, parlamentari şi primari PSD.

24 ianurie 2014 a fost una tristă pentru România, fiind ziua în care a fost înmormântat Adrian Iovan, una dintre victimele tragicului accident aviatic din Apuseni. În semn de respect pentru durerea familiilor, în majoritatea oraşelor din ţară, la sărbătoarea Unirii Principatelor a fost anulată hora tradiţională de la final. La câteva ore după înmormântare, la ora 16.00, la Cluj-Napoca începea o uriaşă petrecere la un hotel de 4 stele din centrul. Printre invitaţi soţia premierului Daciana Ponta, Ioan Rus (fost ministru de interne), Vasile Dâncu (fost ministru al Informaţiilor), Corina Creţu (europarlamentar), preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, primari şi parlamentari PSD.
Meniu ca la nuntă, operă şi muzică populară

Petrecerea de la Hotelul Napoca a început în jurul orei 16.00 şi s-a terminat în jurul orei 21.00. Au participat nu mai puţin de 1.200 de persoane şi distracţia a fost cuvântul de ordine. Meniul ca de nuntă, muzica şi programul special pregătit i-au bine-dispus pe invitaţi. Petrecerea a început cu un moment muzical susţinut de soprană de la Opera Română. Apoi s-a trecut la muzica populară şi la muzica de dans. De asemenea, s-a organizat o tombolă cu întrebări “distractive” de partid de genul “Cine este preşedintele PSD Cluj”, “Cine e secretarul partidului”. Pesediştii au fost răsfăţaţi cu aperitive şi mai multe meniuri, exact ca la o petrecere de nuntă. De asemenea, băutura a curs în pahare, totul fiind gratis pentru invitaţi.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat pentru Adevărul: „A fost o întâlnire privată a membrilor PSD. Nu are legătură cu nimic. A fost stabilită de vreo 2 luni, n-are legătură cu ce se întâmplă. Nu văd care e problema“.

Citiți și:  Tragedie aviatică in Franta. Două avioane s-au ciocnit în zbor, toti pasagerii au murit

Sursa: Ziarul Adevarul

z1
z2
z3
z4

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile