“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

PEŞTE PLIN CU VIERMI, DE VÂNZARE LA SUPERMARKET. Afla aici unde.

auchan1

Peşte proaspăt plin de viermi, cumpărat de la un hipermarket Auchan din Capitală. I s-a întâmplat unei femei din Bucureşti, care a vrut să alerteze inspectorii de la Protecţia Consumatorului. Aceştia i-au răspuns însă că nu lucrează în weekend. O reclamaţie a ajuns la reprezentanţii magazinului care dau asigurări că peştele a fost controlat suplimentar şi că nu mai există probleme. Ei spun că femeia îşi va primi banii înapoi.

Peştele a fost cumpărat de la raionul de peşte proaspăt dintr-un hipermarket Auchan din Capitală, potrivit digi24.ro.

Am decis să sun la ANPC. Mi s-a spus că, din păcate, sâmbătă şi duminica nu se lucrează. Mi-au răspuns la telefon şi m-au îndrumat să sun fie luni, ori să trimit un email sau să completez formularul de reclamaţie de pe site-ul ANPC”, spune femeia.

Reprezentanţii ANPC au declarat că procedura actuală şi numărul redus de personal nu permit ca angajaţii să aibă program şi în weekend.

Aşa funcţionează în momentul de faţă Autoritatea, aşa funcţionează toate autorităţile de stat. Nu există un program pompieristic. Ar trebui lucrat în schimburi dacă ar trebui făcut un program 24 din 24. Totodată, în anumite zone există un număr foarte mic de comisari”, spune Paul Anghel, director ANPC.

În aceste condiţii, femeia a făcut reclamaţie direct la magazin. Reprezentanţii magazinului spun că au făcut verificări.

„Persoana responsabilă de permanenţa magazinului a investigat imediat situaţia, în conformitate cu procedurile interne şi cele prevăzute de legislaţie. Ne exprimăm regretul faţă de această situaţie şi invităm clientul la magazin pentru a-şi recupera banii, cu precizarea că în urma investigaţiei realizate a rezultat că produsul este conform. Menţionăm că întreaga cantitate de peşte este recepţionată cu documente care atestă calitatea produselor.” – sursa: răspuns Auchan, pentru Digi24.

Clienta a făcut o reclamaţie şi pe site-ul Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului, conform obiectiv online.

VEZI SI: În timp ce produsele Lacate Brădet sunt scoase de pe piață, Auchan vinde alimente putrezite

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.