„PERVERSA” DIN GARA: Un bătrân a rămas fără pensie, după ce a încercat să cucerească o prostituata

O prostituata din Buzau dar care isi face veacu in Suceava e anchetată după ce a tâlhărit un pensionar pe care l-a cunoscut în gară.

Alina Hodor, originara din Buzau, i-a făcut ochi dulci bărbatului de 66 de ani, iar acesta, ca să o cucerească, s-a lăudat că tocmai încasase pensia. El este originar din Solești, județul Vaslui, dar cei doi s-au intersectat la finele săptămânii trecute în gara.

Alina Hodor l-a ademenit într-o zonă mai puțin frecventată a gării, unde i-a tras un pumn în figură. ”Perversa” a fost așa de puternică, încât omul a amețit și a căzut la pământ. Femeia i-a furat imediat banii, 1.500 de lei, și a dispărut. Poliția TF a fost anunțată abia când victima și-a revenit din lovitură. Încă nu știe exact dacă l-a lovit buzoianca cu pumnul sau cu o piatră. Luni, Alina Hodor a fost arestată preventiv pe o perioadă de 30 de zile și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Citiți și:  Noul arhiepiscop al Sucevei, Calinic, îi avertizează pe preoți să nu se implice în traficul de țigări și lemn

Prejudiciul a fost recuperat parțial. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

Citeste si: PROSTITUATA VETERANA a Buzaului, Alina Hodor, acuzată că face videochat la camerele amplasate de poliţiştii locali

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

10 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile