Persoanele infectate cu Covid-19 vor fi căutate de militari cu câinii. In ce tara se va petrece

Armata Germaniei colaborează cu Universitatea de Medicină Veterinară din Hanovra pentru a antrena zece câini în vederea depistării oamenilor infectați cu noul coronavirus.

O grupă de câini din armata Germaniei va parcurge un antrenament special pentru a putea să detecteze, în funcție de miros, persoanele infectate cu noul coronavirus Covid-19, informează, luni, presa din Germania.

Potrivit acestei surse, Bundeswehr-ul colaborează cu Universitatea de Medicină Veterinară din orașul Hanovra pentru a dresa zece câini, din rasele Ciobănesc alsacian, Cocker Spaniel şi Retriever. Câinii incluși în acest program provin de la centrul de antrenament pentru câini al Bundeswehr-ului.

Până acum, câinii erau folosiți de instituții ale statului, inclusiv în România, mai ales pentru a căuta explozibili şi droguri. Totuși, câinii au putut fi dresați și pentru a detecta unele forme de cancer sau pentru niveluri scăzute ale glicemiei la persoanele diabetice.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.