“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATI

Pericolul unguresc trebuie înlăturat urgent, printr-un referendum național!

drapelul_romaniei

SCRISOARE DESCHISĂ adesată Preşedintelui României şi candidaţilor la această funcţie, la alegerile din noiembrie 2014. PERICOLUL UNGURESC TREBUIE ÎNLĂTURAT URGENT, PRINTR-UN REFERENDUM NAŢIONAL

În ultimii 25 de ani, Ungaria împreună cu UDMR au terorizat Poporul Român cu noi şi noi pretenţii, solicitând privilegii pe care le-au obţinut prin şantaj, cu sprijinul Guvernelor din perioada 1997-2014 şi cu acordul Preşedinţilor României (Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu). După ce au aplicat politica paşilor mărunţi, timp de 25 de ani, acum Ungaria, U.D.M.R. şi partidele politice etnice maghiare din România vor să facă pasul cel mare, să obţină autonomia teritorială a Ardealului. Într-o primă etapă, să realizeze o Ungarie mică, în mijlocul României, prin declararea autonomiei teritoriale a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş. U.D.M.R. şi partidele politice maghiare, constituite pe criterii etnice, sfidează Constitituţia României, mai ales articolele: 1, alin.1 şi 5; 2; 3, alin.1 şi 3; 4; 8, alin.2; 12 şi 13.

Până la 15 august a.c., înainte de marea Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, urmează ca U.D.M.R. să lanseze spre dezbatere publică un proiect de lege privind autonomia teritorială pe criterii etnice a aşa-zisului ţinut secuiesc, iar în luna septembrie a.c. proiectul de autonomie şi statutul aşa-zisului ţinut secuiesc să fie înregistrate la Parlamentul României. În ultimele săptămâni peste 25 de Consilii locale din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au adoptat hotărâri privind aderarea la Ungaria mică. Aceste hotărâri au fost atacate în contencios-administrativ de către prefecţii români şi sunt suspendate.

În această situaţie, U.D.M.R. a trecut la o altă tactică, aceea a adoptării de poziţii şi petiţii ale Consiliilor locale şi Consiliilor judeţene (de exemplu în municipiul Sfântu Gheorghe) privind autonomia teritorială pe care le trimit la ambasade, la organismele Uniunii Europene (U.E.) şi la Organizaţia Naţiunilor Unite (O.N.U.). Asemenea poziţii nu pot fi atacate în instanţă de către prefecţi.În ziua de 7 august a.c., la tabară tineretului maghiar din Ardeal a fost prezent liderul partidului extremist Jobbik din Ungaria, numitul Vona Gabor, căruia Guvernul României, deşi a promis, nu a reuşit să-i interzică intrarea pe teritoriul ţării noastre, ca „persona non grata”. Liderul Jobbik a declarat că autonomia teritorială pe criterii etnice se va realiza în Ardeal şi Statul Român nu o poate împiedica „orice ar face”.

În ziua de 9 august a.c, candidatul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (P.P.M.T.) la funcţia de Preşedinte al României a declarat că principalele sale obiective, în campania electorală, sunt obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului şi nesupunerea civică, în cazul în care Poporul Român îndrăzneşte să se opună. Parchetul nu se autosesizează pentru a radia acest partid etnic maghiar şi Partidul Civic Maghiar (P.C.M.) din registrul partidelor politice. Se ştie că U.D.M.R. nu este partid politic, este o organizaţie neguvernamentală şi anti-românească, dar care participă la guvernarea României şi acţionează împotriva Statului Naţional Unitar Român şi a Poporului Român.

Acţiunile diabolice ale Ungariei şi U.D.M.R. vizând obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului pot şi trebuie stopate urgent de către Poporul Român printr-un referendum naţional, care să se desfăşoare odată cu alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României din noiembrie a.c. La acest referendum naţional, Poporul Român va decide soarta Ardealului prin participarea la urne şi prin votul dat la următoarele întrebări:

1.Sunteţi împotriva autonomiei teritoriale solicitate de Ungaria şi U.D.M.R., a oricărei forme de autonomie şi separatism pe criterii etnice ?
2.Sunteţi împotriva unui statut separat pentru minorităţile etnice ?
3.Sunteţi pentru eliminarea privilegiilor acordate minorităţii maghiare de Regimurile post-decembriste, inclusiv a denumirilor de localităţi din timpul ocupaţiei Ungariei ?
4.Sunteţi pentru scoaterea în afara legii a U.D.M.R. şi a partidelor politice etnice maghiare ?
5.Sunteţi pentru eliminarea reprezentanţilor U.D.M.R. din Parlament, Guvern şi din toate funcţiile în care au fost aleşi sau numiţi ?
6.Sunteţi pentru confiscarea imobilelor retrocedate ilegal, după decembrie 1989 ?
7.Sunteţi pentru cercetarea de către Parchet a liderilor U.D.M.R., P.C.M. şi P.P.M.T. pentru trădare şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni împotriva Statului Român?
8.Sunteţi pentru denunţarea Tratatului dintre România şi Ungaria, semnat la 16 septembrie 1996 ?

În mod democratic, răspunzând prin DA la cele 8 întrebări, alegătorii români vor decide pentru apărarea integrităţii teritoriale a României, pentru respectarea Constituţiei şi pentru înlăturarea pericolului unguresc. Conform Constituţiei, articolul 90: „Preşedintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional.”

În cazul în care Preşedintele Traian Băsescu nu v-a chema Poporul Român la un referendum naţional în ziua de 2 noiembrie a.c. atunci votanţilor români le va fi mai uşor în alegerea viitorului Preşedinte al României, un român demn şi ferm, iubitor de Neam şi Ţară, care nu s-a aliat cu U.D.M.R. nici în Guvern şi nici în Parlament, care nu a susţinut politica paşilor mărunţi practicată de Ungaria şi revizionismul ungar. În aceste zile, la Tabăra de vară a românilor din Ţara-Mamă şi de pretutindeni, desfăşurată la Izvorul Mureşului, Preşedintele României, Traian Băsescu şi premierul Victor Viorel Ponta au ocazia să se pronunţe pe tema referendumului naţional pentru înlăturarea pericolului unguresc.

„Nu lăsa Măicuţă/ Să pierim pe cale// Nu lăsa să piară/ Ţara şi Poporul!”

Articol de Gheorghe FUNAR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. TOT CE ATI MENTIONAT ESTE CORECT,CA JUSTIFICARE DE CE GERMANIA NU ACORDA ACELEASI DREPTURI TURCILOR CARE SINT MILIOANE IN GERMANIA,FRANTA ALGERIENI,ANGLIA INDIENI ,PAKISTANEZI,PAREREA MEA ESTE CA GUVERNELE SI GUVERNUL ACTUAL NU SINT ROMANI,SINT VINZATORI DE NAEM SI TARA SINGURA SANSA O AVEM SAI INLATURAM PE TOTI CU ADEVARATI ROMANI CARE VOR LUPTA PENTRU POPORUL NOSTRU,INCEPUTUL VA FI GREU DAR TREBUIE SA NE SCAPAM DE JIGODIILE STRAINE DIN GUVERN

  2. Dle Funar toata consideratia,cinstea si respectul pentru tot ceace faceti vizavi de soarta romanilor inghesuiti de tenebrele intunericului criminal,intuneric spoleit de vrasmasii poporului roman,pe la televiziuni si-n mas-media,in Cosanzeana fericita.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.