Perchezitii in Slobozia pentru camatarie si uz de fals: politistii au ridicat mai multe stampile de la Primarie

10 percheziţii sunt efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ialomiţa, la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune. Una dintre percheziţii s-a făcut la Primăria Slobozia de unde s-au ridicat mai multe ştampile, despre care se presupune că au fost folosite pe documente false pentru achizionarea maşinilor de lux.

UPDATE ora 9.57 Procuorii au descins în biroul primarului şi al secretarei acestuia, toate acestea pentru că s-ar părea că ştampilele descoperite pe documentele falsificate ar proeni din biroul edilului.

UPDATE ora 9.45 : Această speţă a ajuns până la uşile Primăriei Slobozia. Mai mulţi funcţionari sunt acuzaţi de faptul că ar fi oferit şampilele unităţii infractorilor pentru ca aceştia să falsifice documentele necesare achiziţionării de maşini de lux.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cercetările vizează şi cîţiva angajaţi ai Primăriei Slobozia care au ajutat suspecţii la comiterea infracţiunilor, scriu jurnaliştii ziarului on line independentoline.ro. Potrivit aceleiaşi surse, unul dintre infractorii urmăriţi de anchetatori este Viorel Duţu, cunoscut şi sub numele de „Pralea”.

Peste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Ialomiţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, efectuează în această dimineaţă 10 percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe acte de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.