PERCHEZITII DE AMPLOARE IN SIMILEASCA

PERCHEZITII LA TIGANI:

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au pus sâmbătă dimineaţa în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de deţinere ilegală de articole pirotehnice.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

„Au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi se vor efectua două controale la puncte de lucru autorizate, toate pe raza municipiului Buzău, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, a precizat sursa citată.

Urmează ca IPJ Buzău să revină cu un comunicat privind rezultatele perchezițiilor de astăzi.

De Crăciun, un bărbat din Iași a murit după ce i-a explodat o petardă în gură. Bărbatul se afla în stare de ebrietate și nu a realizat ce i se poate întâmpla dacă introduce obiectul în cavitatea bucală. Sursa info: reporter buzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.