Pentru Arafat suntem doar niște cifre, numere pe care își justifică măsurile abuzive

Liberalul Alin Nica, președintele CJ Timiș, îl acuză pe Raed Arafat că ia decizii abuzive, dar nu face nimic pentru sistem.

„O decizie democratică a unui Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş este subminată sau redusă la tăcere printr-o decizie abuzivă de la nivel central. Una din pârghiile pentru oprirea acestor abuzuri ar putea fi, probabil, acţionarea în instanţă a ordinului”, a spus Nica.

Acesta mai spune că în curtea spitalului municipal Timișoara stă un TIR nefolosit și că Arafat ar fi mai util dacă s-ar ocupa de asta.

„Când va face acest lucru, atunci îi mai permit lui Arafat să vină şi să treacă peste ceea ce noi hotărâm la nivel judeţean, pentru că pentru domnia sa noi nu suntem decât cifre, acei indici şi numere pe care îşi justifică aceste măsuri abuzive. Să facă ceva concret pentru Timişoara. Ţine de domnia sa să operaţionalizeze unitatea mobilă de ATI care ar suplimenta cu 10 paturi sectorul ATI”, a explicat Alin Nica într-o conferință de presă.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care este în război cu Alin Nica, spune că măsura lui Arafat este bună:

„Carantinarea zonei metropolitane Timișoara este necesară pentru a preveni un colaps, altfel iminent, al sistemului sanitar. Alte variante de a opri creșterea rapidă a ratei de infectare din păcate nu există”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!