Pentru “antenisti”: Condamnarea si executarea lui Voiculescu

voiculescu2

Oamenii au uitat sau nici nu au stiut vreodata ce e cu acest proces privind privatizarea ICA si implicarea lui Voiculescu. Simplu, a fost un smen prost organizat si de neam prost. Voiculescu a pus in fruntea ICA un subaltern de la partid, pe prof. Mencinicopski care, alaturi de alti profesorasi i-au privatizat Institutul lui “Domn Profesor” pentru mai nimica.

Adica, Varanul a “cumparat” cu aproximativ 100.000 de dolari 3 HECTARE in Baneasa, pe malul lacului, plus citeva cladiri. La vremea respectiva, cu 100.000 de dolari, cetateanul obisnuit cumpara 5 garsoniere. Sau, metrul patrat in Baneasa era atunci cam 1000 de dolari intravilan Baneasa. Altfel spus, Felix a cumparat cu 100.000 de dolari o afacere de 30 de milioane de dolari care a crescut rapid (potentialul de crestere era evident la data pseudo privatizarii) la peste 60 de milioane de euro.

Ghinionul “antenistilor” este ca Voiculescu a construit un bloc de birouri exact pe terenul ICA, cel care se confisca de catre ANAF la pachet cu toate constructiile, deci inclusiv studiourile si birourile luxoase ale lui Gadea & Co.

De ce a luat Voiculescu 10 ani si nu 5, ca in prima sentinta?! Foarte simplu: din cauza unor “antenisti” si a propriei smecherii, adica linsajul mediatic la care au fost supusi procurorii si judecatorii si tergiversarea procesului cu dubla demisie din Parlament si nerecunoasterea (EVIDENTA!) a vinovatiei.

Imi pare rau pentru oamenii de buna credinta care vad in linsajul mediatic “presa libera”. Eu le spun ca ce face Gadea e doar o mizerie si sa stea linistiti, raspopitul are unde sa continue, Voiculestii au suficienti bani pentru alte birouri si studiouri. Ce nu stiu este daca Felix va mai autoriza plati catre Gadea si “ortacii” sai sau il va arunca pe “Buzel” sau “Bombonel 2″ in alegerile prezidentiale ca sa muste din electoratul lui Ponta si sa-l santajeze apoi pe plagiator in turul 2, sa semneze o mica gratiere.

Dupa ce a vazut ca Ponta n-a reusit sa-l salveze pe “Bombonel 1″ de puscarie, Varanul nu vrea sa riste si spera sa il stringa pe Ponta de oute inainte sa devina presedinte.

La cit il cunosc eu pe iresponsabilul vesel, nu exclud ca el sa fi ordonat deja lichidarea Antenei 3 si sa fi promis citeva posturi caldute pentru Buzel si gasca, fara stiinta lui Voiculescu. Teoretic, pe Legea Audiovizualului, Antena 3 isi pierde licenta in 30 de secunde pentru toate mizeriile pe care le-a facut intr-o singura zi, nu in atitia si atitia ani.

Oricum, daca Varanul nu scapa cu vreo gratiere in iarna si simte ca va putrezi in puscarie, atunci in mod sigur el cu labutza lui va lichida Antena 3, o scula amarita care nu a reusit, cu toate limbutzele ei, sa-l salveze de bulau! De Radu Moraru

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.