Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMIC

Pensiile sunt blocate! Milioane de români vor fi afectați!

Gabriela Firea cere explicații din partea actualului Guvern! Ministrul Muncii vine cu vești proaste despre pensii și salarii. Primarul Capitalei îl atacă dur pe Orban cu privire la măsurile de austeritate pe care acesta le-a luat. Ce a declarat Firea în direct?

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a declarat în direct la România TV că actualul Guvern alocă bugete în folosul anumitor companii, însă pentru anumite cheltuieli care vizează zonă socială i se spune că nu sunt bani. Firea susține că premierul Orban ar trebui să vină cu explicații referitoare la împrumuturile pe care le face.

”Veștile nu sunt bune, în ultima perioadă, din partea Guvernului și nu o spun doar pentru simplul motiv că PSD este acum în opoziție. Ne-am dorim să fie mai bine tuturor românilor prin măsurile guvernamentale. Din nefericire în acest moment suntem în următoarea situație. Pe de o parte se alocă bugete consistente pentru anumite acțiuni și activități și în special în folosul unor anumite companii, dar pentru alte cheltuieli care vizează zona socială ni se transmite atât de către premier, cât și de ministrul de Finanțe sau ministrul Muncii că nu există resursă bugetară. Ce să înțeleagă românii? (…) Ce facem cu anumite categorii vulnerabile? (…) Ar trebui în mod normal să fie transparent tot ceea ce se întâmplă la nivelul bugetului țării și să se explice de ce se fac atât de multe împrumuturi. Guvernul PNL se împrumută dublu față de perioada anterioară. Care sunt cauzele și ce măsuri se impun?”, a relatat Gabriela Firea la România TV.

Vești proaste pentru pensionari și salariați
Pe de altă parte, primarul Capitalei susține că Violeta Alexandru, ministrul Muncii, dă numai vești proaste cu privire la pensii și salarii.

”Doamna Alexandru ne dă numai vești proaste și pentru pensionari și pentru salariați și pentru anumite de categorii defavorizate. În plus este și o doamnă, care ar trebui să fie sensibilă în special la familie, familia cu mulți copii, familia monoparentală. Nu am văzut nicio măsură în această direcție. Ar trebui domnia sa să lupte mai mult în Guvern, cu premierul, să explice ministrului de Finanțe care sunt urgențele. A veni doar în fața presei și a transmite cetățenilor că nu sunt bani pentru pensii, pentru salarii, sprijin financiar pentru anumite categorii defavorizate nu înseamnă că îți faci datoria față de cetățeni. Sunt afectate milioane de persoane. Având în vedere că luna de miere s-a cam încheiat ar trebui să vină cu explicații mai tranșante și transparente în fața populației”, a susținut Gabriela Firea la România TV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.