PENALUL Adrian Nastase, MESAJ REVOLTATOR la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: „Si-au adus copiii ca scuturi umane”

Scopul „operatiunii de strada” nu este abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor penale, ci „abrogarea guvernului”, considera fostul premier Adrian Nastase. Nastase sugereaza ca protestatarii si-au folosit copiii ca „scuturi umane”.

„Este clar ca scopul operatiunii de strada nu a fost ‘abrogarea’ OUG-ului. Se urmareste, asa cum am aratat zilele trecute, ‘abrogarea’ guvernului si, apoi, ‘abrogarea’ alegerilor din 11 decembrie. Daca protestele vor continua in aceasta directie, unii reprezentanti ai PSD imi spuneau ca, desi nu au fost de acord cu un contra-miting pentru a apara ordonanta, ar fi de acord insa cu un miting de sprijin pentru guvernul PSD si impotriva presedintelui Iohannis”, a scris Nastase pe blogul personal.

In opinia sa OUG este doar un pretext si chiar inutila si din cauza „ca se duc tot mai putini la serviciu iar acolo, oricum, nu mai vor sa ‘abuzeze’ de munca, protestand sub forma de greva de zel”.

„OUG-ul (era sa scriu UGG-ul) a reprezentat un pretext. Pentru unii, sa protesteze in numele democratiei. Altii au fost suparati ca guvernul lucreaza ore suplimentare, noaptea. Unii si-au adus copiii sa protesteze si ei. Nu fiti rautaciosi, nu a fost vorba de scuturi umane, ci de copii care au citit OUG-ul si au simtit nevoia s-o protesteze. Un copil, spre exemplu, spunea ca el vrea sa salveze, unit, Romania. Altii, multinationali, si-au adus in piata papagalii, nemultumiti ca afacerile lor vor fi impozitate in Romania. Studentii din Cluj vin cu trenul sa protesteze la Bucuresti, nemultumiti, probabil, de faptul ca guvernul actual a decis ca ei sa nu plateasca de la 1 februarie transportul cu trenul si ca a decis sa dubleze indemnizatiile pentru studenti. Unii au dorit sa realizeze un fel de carnaval, cu masti si cu tobe. Altii au invatat de la ultrasi sa foloseasca vuvuzele si sa protesteze topaind. Micii comercianti si-au facut reclama, oferind cazare gratuita si sendviciuri pe strada”, a detaliat Nastase.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

In opinia sa, „e clar ca si actualul guvern a fost ‘domesticit’ de Sistem”.

VEZI SI: Declaraţie SCANDALOASA a lui Ion Iliescu despre proteste. „Iohannis a incitat strada şi a provocat această anarhie”

„Sugerez ca asta-seara protestatarii sa scandeze si: ‘Daca va luati de DNA Dracu’-o sa va ia’. Despre Iohannis, un singur comentariu. El vrea sa apere ‘statul de drept’. Mai bine, in opinia mea, mai ales in actualele conditii regionale si internationale, ar apara interesele nationale romanesti. Se fac manifestatii de sustinere si in alte tari. Protestatarii anunta, cu bucurie: ‘Moldova e cu noi’, ‘Bulgaria e cu noi’. S-ar putea sa se organizeze manifestatii de sustinere si in Ungaria sau Rusia. Astept anunturi cu laser de tipul ‘Rusia e cu noi’, conchide Adrian Nastase.

Citiți și:  Un fost premier aruncă bomba momentului. News alert

VEZI SI: 1.000 de PENSIONARI DECREPITI își arată susținerea față de PSD: ”Jos cu Iohannis, trădător de țară!”. ”Jos Kovesi!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. psd, ai reusit sa unesti poporul si sa-i arati ca trebuie sa fie vigilent. Ai reusit sa scoti in strada mult mai multi oameni decat a reusit vreodata ceausescu. Bravo! Multumim si va promitem ca va puteti baza pe noi ori de cate ori ne veti vrea in strada.

  2. BOMBONEL CIOCU MIC,ALTFEL S-AR PUTEA SA TE ANTORCI INAPOI LA MITITICA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.