Pe Dancila a lovit-o talentul! Acum scrie si la DNA

Pe Viorica Dăncilă a lovit-o talentul scriitoricesc brusc, pe 14 octombrie 2020, pe la ora 13. Totul după o dimineață mai mult decât încărcată emoțional. Și sub presiunea nebună a ”breaking news”-urilor care anunțau isteric descinderea procurorilor în biroul lui Cristinel Dăncilă.

Dăncilă și-a descoperit talentul după ce i s-a arătat ”pisica” soțului Cristinel

Și cu toate că polițiștii argeșeni au apucat să confirme perchezițiile, după ”telefonul de la ora 13” fostul premier a putut ieși totuși public și să dezmintă informația. Iar din acel moment ancheta care îl viza pe soțul Vioricăi Dăncilă a înghețat brusc, de parcă nici nu ar fi existat. În schimb, femeia care a asigurat victoria fără emoții a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale pare a plăti și astăzi ”prețul corect”… Nume tot mai grele din rândurile ”băieților deștepți” care au consiliat-o pe Viorica Dăncilă începând să simtă de acum pe propria piele efectele ”condeiului” acesteia. Dar nu al cărții care urmează să apară și oficial, ci al manuscrisului intrat, cel puțin deocamdată, doar în posesia procurorilor anticorupție…

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.