PE CINE NU LASI SA MOARA, NU TE LASA SA TRAIESTI! Un tigan si-a UCIS familia adoptiva. L-au crescut pe Dan, criminalul de 17 ani, de când avea 2 luni

Iese la iveală drama cumplită a familiei ucise la Călăraşi: l-a crescut pe Dan, criminalul tigan de 17 ani, de când avea 2 luni. Adolescentul de etnie tiganeasca le-a luat viaţa bătrânilor Nicu şi Tudora Popescu şi fiicei acestora, Vasilica, împreună cu alţi doi tineri, şi ei în vârstă de 17 ani.

Crima care a îngrozit luni seara Călăraşiul are în spate o poveste cutremurătoare, spusă de cei apropiaţi familiei Popescu. Nicu Popescu avea 82 de ani, soţia sa Tudora 80, iar fiica lor, Ica, 58. Cei trei îl adoptaseră pe Dan Alexandru, unul dintre cei trei suspecţi de etnie tiganeasca, când acesta avea doar 2 luni.

Un nepot al bătrânilor Popescu a povestit imediat după nenorocire că aceştia îl crescuseră ca pe copilul lor pe Dan, dar că avuseseră mereu mari probleme cu el. Tocmai de aceea, în urmă cu trei ani îl trimiseseră de acasă în centrul de plasament de la Perişani.

Citiți și:  ROMANIA, ZGUDUITA DE O CRIMA CUMPLITA. DETALIILE SUNT CUTREMURATOARE

„O mare vină au avut-o femeile din casă, că ţineau cu el. Unchi-miu nu vroia să îi dea bani, că venise într-o perioadă şi-i cerea 100 de milioane. Şi ele au tăbărât pe el, cum, ai atâţia bani la bancă şi nu vrei să îi dai şi la băiatul ăsta, să îşi rezolve ce probleme are…”, a spus nepotul victimei, Vasile Popescu.

Acesta susţine că unul dintre cei trei suspecţi, Cristian, a venit la el acasă şi l-a anunţat că Dan Alexandru şi-a ucis întreaga familie adoptivă. Era un adolescent cu probleme şi avea inclusiv condamnări pentru diverse fapte. În trecut furase o maşină a unei verişoare, printre altele.

Rudele victimelor plâng amarnic moartea familie Popescu şi sunt îngrozite că cel care le-a luat viaţa celor trei este chiar copilul crescut de ei încă de când era în faşă: „Se droga şi bea încontinuu şi uite că a luat nişte suflete dragi mie. Ce-ai avut mă cu ei, porcule, ca te-a luat sa te crească de mic pripasule, uite pe cine a crescut… Dumnezeu sa va ierte mătușile mele și unchiule”, a scris Loredana, nepoate victimelor.

Citiți și:  ROMANIA, ZGUDUITA DE O CRIMA CUMPLITA. DETALIILE SUNT CUTREMURATOARE

Doi bătrâni octogenari, un bărbat de 82 de ani și soţia lui de 80 de ani, și fiica lor de 58 de ani au fost uciși noaptea trecută în casă, prin înjunghiere. Suspecții sunt trei adolescenţi de 17 ani, care au fost reținuți de polițiști. Printre cei trei suspecţi se află chiar fiul adoptiv al victimelor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU